Полицаите от края на града епизод 2 16.03.2018

Виктор Калев влиза като свидетел в „Полицаите от края на града” този петък в 21.00 ч. по NOVA

Секретна мисия се превръща в мисия невъзможна за спец екипа на РПУ Запад в предстоящия епизод на най-новия български комедиен сериал

Още една обичана българска звезда ще видим в най-новия български комедиен сериал на NOVA от 21.00 ч. Виктор Калев влиза като Иван Марчев – един от двамата ключови свидетели по изключително важно дело в премиерния втори епизод на „Полицаите от края на града”. Показанията му ще помогнат едни от най-търсените наркотрафиканти в страната да бъдат изобличени и заловени.

Мисията да охраняват този важен свидетел в рамките на 48 часа е поверена на инспектор Пламенов и колегите му. Всичко е строго секретно, но хората на Пацо отново успяват да изненадат всички с познанията и уменията си да работят под прикритие. Това е чудесна възможност за инспектор Пламенов да изпълни целта, която си е поставил – от “последна дупка на кавала” да превърне своя екип в най-елитната полицейска единица на РПУ Запад. Твърдо решен да изкорени тяхната неефективност, мързел и вродена тъпота, той с готовност поема отговорната задача от своя шеф и тъст – комисар Желязков (Краси Ранков). Дали обаче тайната мисия няма да се окаже мисия невъзможна за Пацо и неговите хора и пред какво ще се окаже изправен свидетелят – предстои да видим по NOVA.

Секретната задача е свързана с двудневно пътуване извън… дома. И това се оказва сериозен проблем за семейството на Пацо и любимите му съпруга, майка и дъщеря, които се впускат в тяхна не по-малко секретна мисия – да открият и изобличат Пацо. Междувременно личната драма между Калата и неговата любима – Ина, в ролята на която ще видим Мария Игнатова, прераства в сериозен скандал, който е на път да провали тайната мисия на отдела.

Разкъсана между семейните си проблеми и желанието да започне работа, Нели Пламенова, в образа на която влиза Стефания Колева, е поканена на няколко интервюта. Тя обаче решава да се включи в бизнес съдружие с приятелката си Милица Гладнишка, по-известна като Джиджи. А дъщерята на Пацо – Криси е все по-силно привлечена от колегата на баща си – Крис, за което никой освен тях двамата не подозира.

Какви лични и служебни перипетии очакват Пацо и неговия спец екип и как изглежда една тайна мисия отвътре? “Полицаите от края на града” продължава с нова порция комични ситуации и много позитивни емоции този петък в 21.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 15 март 2018 г.