Полицаите от края на града – еп. 8 / 27.04.2018

Екшън с незаконни гонки и отвлечени заложници в „Полицаите от края на града”

Героинята на Алекс Рева облича бяла рокля, подготвяйки се за предстоящата сватба в новия епизод на сериала

Незаконни гонки и спасяване на задържани заложници са само част от отговорните задачи, с които ще се заеме спец групата, ръководена от инспектор Пламенов, в новия епизод на „Полицаите от края на града” – в петък, от 21.00 ч. по NOVA.

Топ секретна информация от ЦРУ е изпратена в участъка, но попада в ръцете на Калата, който по грешка изпуска папката… в тоалетната. След поредния провал – той решава, че полицейският живот не е за него, иска да отиде в Смолян при братовчед си и да стане овчар. За да му помогнат да повярва в себе си, Пацо и Крис имат нов гениален план – да освободят от управлението Гошо Гестапото – престъпник с десетки присъди за убийство, а Калата да го залови и така да блесне в службата.

Неочаквано нещата се объркват и Гестапото хваща група заложници, сред които е и Ина. Калата се включа в преговорите и за да спаси Ина, самият той влиза като заложник. Как ще се справи с отговорната задача и ще успее ли да измъкне невредима любимата си Ина – предстои да разберем в петък вечер по NOVA.

Междувременно екипът на Пламенов има нова мисия – да открие и залови организаторите на незаконни гонки. Костов очаква от Пацо и хората му имена, сборни пунктове, дати и часове. За да се сдобият с ценната информация, „спец полицаите” са готви дори да се свържат с Блатечки, който има опит с гонките от филма „Бензин”. Разбирайки, че Крис работи по случая, Криси решава да влезе в опасната надпревара и така да привлече вниманието му. Но дали този път дъщерята на Пацо няма да прекрачи всички граници и да застраши живота си заради любовта?

В епизода ще видим и Алекс Раева – в сватбена рокля. Ще се омъжи ли Силвия за новата си любов или отново ще избере да заложи на старата?

Не пропускайте поредната порция неочаквани ситуации и забавни моменти, които ще се изпречат на пътя на „Полицаите от края на града” – този петък, в 21.00 ч. по NOVA.

Видео анонс

Гледай видео запис онлайн

Коментари (1)

Публикувано в на 27 април 2018 г.