Полицаи арестуваха Габриела, а тя отвръща – „Ела, изяж ме!” с онлайн видео и снимки

Полицаи арестуваха Габриела, а тя отвръща – „Ела, изяж ме!”

Заради краден автомобил, арестуваха фолкдивата Габриела в центъра на София

Единствената певица със застрахован силикон записа скандалното парче „Ела, изяж ме!”

Полицаи арестуваха в центъра на София фолкдивата Габриела заради краден автомобил Тойота, който тя имала намерение да купи от свои познати, без да подозира, че това ще й донесе централна роля в истински екшън.

Обявената за издирване кола вкара гласовитата певица в 1-во РПУ с опасност за 24-часов престой в арестантската килия. След направена справка стана ясно, че Габриела е невинна и тя бе освободна от полицейското управление.

Ужасът от развихрилия се екшън певицата скоростно потуши, тъй като бързаше да запише в студиото новото си парче със скандалното име „Ела, изяж ме!”. Негови автори са композиторите Цветан Спасов и Георги Куртев, и текстописецът Росен Димитров. Ето и част от атрактивния текст на парчето:

„Аз жени не ям!”
Така казваш, знам.
Но мен, ела, изяж ме!
Виж – умрях от страх!
В ръцете ти става ми страшно!
Хайде, изяж ме!

След като направи прецедент и застрахова 900-кубиковия си силиконов бюст за 100 хиляди евро, екзотичната певица вече има полица, която я брани от агресивни нападения. Сумата е цели 200 хиляди евро.

Гласовитата брюнетка, която преди около година се раздели с Ара мюзик, вече има нови мениджъри – zastrahovam.com.

Застрахователите, които бдят за съхранението на пищните й форми и за спокойствието й, успешно поеха организирането на музикалните й ангажименти от началото на лятото. За медийните си изяви Габриела се довери ПР-агенция № 1 ВИП Комюникейшън.

Коментари (0)

Публикувано в на 29 октомври 2009 г.