Поли Генова неузнаваема с кичури и перуки – снимки

Поли Генова – отново различна!

Новата й визия с „бон-бон ефект” във фотосесия за сп.  Coiffure Beauty

Щурата усмихната чаровница Поли Генова ще посрещне лятото с още по-нова и още по-щура прическа. За поредния експеримент с косата си, този път тя се довери на коафьора Вили Боршукова. „Пробвала съм почти всичко, не ме е страх да експериментирам с цветове и дължини!”,  казва Поли и това е самата истина. Визията й го доказва.

От известно време певицата, която представи България на Евровизия през 2011 г., твърдо залага на ексцентричната къса коса с обръсната глава от едната страна. И въпреки че е модерно и свежо решение, което й отива, тази прическа също има нужда от разнообразие, най-вече защото Поли обича промените.

Затова тя е решила да удължи русата си коса от едната страна и да заложи на бонбонените розови кичури. Резултатът е страхотен „бон-бон ефект”, запечатан във фотосесия на фотографа Владимир Балевски.

Поли позира пред обектива му като гост на списание Coiffure Beauty и ще бъде на корицата на новия юнски брой. В него можете да прочетете и интервю с Поли Генова, в което тя споделя защо е избрала да остане в България, какво се случва с нея в личен план, в каква посока вижда своето развитие. По време на фотосесията Поли и Вили, която е също така професионален перукер, са се позабавлявали и с няколко атрактивни визии с перуки. Така за предстоящото лято Поли има и резервни варианти в случай, че й се прииска нова бърза промяна.

Снимки в текст: с кичури, снимки под текст – Поли Генова с перуки
Фотограф – Владимир Балевски/ „Магама”

Коментари (0)

Публикувано в на 22 май 2013 г.