Поли Генова и Румина Андонова обичат България?! Да видим!

Оспорван двубой в първоаприлския епизод на „Аз обичам България”

Иван, Веселин Маринов и Поли Генова срещу Андрей, Ромина Андонова и Иво Танев този петък… не на шега

Иван Христов, Веселин Маринов и Поли Генова, предвождани от Андрей Слабаков, срещу Андрей Арнаудов, Иво Танев и Ромина Андонова, ръководени от Юлиан Константинов – в този състав отборите в „Аз обичам България” ще се изправят един срещу друг този петък, от 20.00 ч. в ефира на Нова ТВ.

Как се обръща резултатът в последните минути и защо в четвъртия рунд капитаните ще се появят с черни очила и насинени очи?

Не на шега, в деня на 1 април, световноизвестният бас ще запее не оперна ария, а част от песента „От икебана дървесата ги боли”.

Атрактивният режисьор пък ще призове „нашата полиция” да отведе противниковия отбор заради „хулиганското” им поведение.

Световният рекорд на Стефка Костадинова от 1987 г. почти ще скара водещите Иван и Андрей, а банските диалекти и гозби ще се окажат напълно непозната област за Андрей Слабаков и Юлиан Константинов.

За първи път в шоуто един от капитаните ще има пълен монопол при въртенето на колелото и ще даде от първия път верен отговор на половината въпроси от кръга „Средностатистически българин”. Именно поради оспорваната надпревара продуцентите са предвидили и един допълнителен въпрос за участниците.

Как ще завърши сблъсъкът на двата отбора в първоаприлския епизод на шоуто – гледайте „Аз обичам България” – този петък, от 20.00 ч. в ефира на Нова телевизия.

Видео анонс:

Коментари (0)

Публикувано в на 31 март 2011 г.