Поли Генова и Мария Илиева вадят нови хитове в Денсинг старс!

Мария Илиева ще обяви името на новия си сингъл в Dancing Stars

Поли Генова ще подкрепи Део и ще изпълни най-новото парче от дебютния си албум

Мария Илиева е специален гост в Dancing Stars в петък вечер. Заедно с танцьорите от “Денс студио 121” тя ще представи за първи път новия си солов сингъл. Името на клубното парче засега е тайна. На своята Facebook страница попдивата е отправила предизвикателство към фенове си да отгатнат името на новото денс парче, което започва с “Играя…”. „Интересно ми е да чуя какво си представят почитателите ми и нямам търпение да прочета всички предположения,” сподели Мария Илиева. Автори на песента са Мария Илиева, Любо Киров и Георги Янев, а режисьор на видеото към нея е Валери Милев.

Поли Генова и Бон-Бон мюзик ще изпълнят най-новото  парче “За нас” от дебютния албум на певицата. Поли Генова ще подкрепя Део във вечерта на елинациите, а дали ще й се наложи да го защитава, предстои да видим.

Ясно е името на първия победител във Facebook играта “Пепеляшка на бала”, която се провежда на официалната страница на Dancing Stars.  Почитателка от Варна спечели роклята на Елена Добрикова от изпълнението на аржентинско танго.  В петък вечер още един късметлия ще спечели роклята на Яна Акимова, а неговото име ще бъде обявено по време на елиминациите в ефира на Нова ТВ.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 18 май 2013 г.