Пол Оукънфолд празнува рожден ден в София!

Диджеят на Мадона Пол Оукънфолд празнува рождения си ден в Ялта

Диджеят, който е специален гост в турнето на Мадона – Пол Оукънфолд, ще отпразнува своя рожден ден в клуб Ялта. След концерта на кралицата на попа на стадион Васил Левски, Пол Оукънфолд ще пуска в култовото столично заведение на специалното афтър парти, което организира Ялта.

Любопитното е, че гостуването на Пол Оукънфолд у нас съвпада и с неговия рожден ден. Затова най-влиятелният диджей в света е запазил целия VIP на заведението за негови специални гости. Дали Мадона ще бъде сред тях, засега можем само да гадаем.

Специален подарък са подготвили от Ялта за рождения ден на два пъти номинирания за Грами артист. За вдъхновение и спомен от посрещането на 46-ия му рожден ден в България, той ще получи и типично български музикален инструмент–гайда. В момента Пол Оукънфолд работи по новият си албум „Pop Killer“, който се очаква да излезе на пазара в началота на 2010 година.

Пол Оукънфолд е една жива легенда, на която е трудно да се изброят заслугите към съвременната музикална сцена. Правил е ремикси на Джъстин Тимбърлейк, Ролинг Стоунс, U2, Мадона, Снуп Дог, Мюз, Ню Ордър, Дъ Кюър, Масив Атак и много други.

Автор е на саундтраците на „Матрицата“, „Парола: риба меч“, „Не умирай днес“, „Карибски пирати”, „Шрек 2”. Негова е музиката и в Big Brother, както и на последното попадение на Саша Барън Коен, невероятната жлъчна комедия „Бруно”.

Билети за специалното афтър парти на 29 август могат да бъдат закупени в мрежите на Еventim и Ticketstream, както и на Белия бар в Ялта.

Коментари (0)

Публикувано в на 27 август 2009 г.