„Поканен си“ на поп-фолк дебют от Гергана Димова – видео с онлайн видео и снимки

„Поканен си“ на поп-фолк дебют от Гергана Димова – видео

Гергана Димова презентира „Поканен си”

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=s9x6UV6WKD8

Гергана Димова е готова с първата песен заедно с новите си продуценти от Diapason Records. Красавицата залага на парче, озаглавено „Поканен си”. Видеото  към него можете да гледате в ефира на FEN TV Full HD.

Песента е по музика и аранжимент на Ардиан Кастрати, а текстът е на тандема Лора Димитрова и Йордан Ботев.

Видеото е заснето с екипа на Front Line Cinema на няколко различни локации. В лентата на чаровната изпълнителка партнира атлетичен мъж.

Гергана Димова признава, че е много доволна от резултата. „За първи път работя с този екип и всичко беше страхотно. Успяха да ме предразположат, така че да дам най-доброто от себе си.”, каза тя.

Атрактивната брюнетка признава, че няма търпение да чуе отзивите на феновете. „Това е първият ми проект след голяма пауза в моята кариера. А освен това е и дебютното ми парче с моите нови продуценти от Diapason Records и много се надявам да се хареса на публиката.”, допълни още тя.

Гергана Димова е най-новото попълнение в каталога на музикална компания Diapason Records.

Тя е родена е на 12 юли в Димитровград. Завършва училище с художествена паралелка в родния си град. От тийнейджърските си години започва да пее в различни заведения, където трупа богат опит в изпълнението на различни жанрове музика. Явява се е на кастинга на музикалното риалити Music Idol 2, където достига до малките концерти. През 2009-а година участва в конкурса „Стани поп-фолк звезда” на предаването „Шоуто на Слави”, като се класира на трето място на финала. През същата година се явява и на конкурса „Евровизия”, където стига до полуфинала.

Атрактивната певица реализира няколко сингъла, но след издаването им прави пауза в кариерата си.

Коментари (0)

Публикувано в на 10 ноември 2013 г.