Покана за Благотворителен футболен мач с Играта и Спенс

Уважаеми Дами и Господа,

От името на дечицата от Дома за деца лишени от родителски грижи в кв. Драгалевци и фондация „Деница“, най учтиво Ви каним да посетите Благотворителния футболен мач. Заповядайте на вечното дерби мъже срещу жени, където ще можете да похапнете домашни сладки, да послушате жива музика и да се опитате да разгдаете някои от най-мистериозните фокуси!

Целта на събитието е да се съберат средства за климатични инсталации за децата от дом „Драгалевци“, за да се отопляват през студените зимни месеци (в момента дечицата имат нафта само за един месец напред).

Ще можете също да си купите коледна картичка или друг сувенир, както и да се запознаете с част от малчуганите, които ще следят мача от трибуните:)

Място на събитието: спортна зала „Христо Ботев“

Студентски град“ ул- -Джон Ленън*
Тип: футболен сблъсък между младежи старша възраст и девойки младша такава 😉 „Нека пренесем спора от кухнята на терена!“
Дата: 27 ноември 2011г., 15:00 ч – 17:00 ч.
Вход: СВОБОДЕН!

Фондация „Дечица“ стриктно ще следи процесите на даряването.

А звездното участие, разбира се е гарантирано – рап-ивпълнителите Играта и Сленс, мистетиозен фокусник, чието име е тайна, на трио и „Радеви“ – сърцевината на китаро-мандолинен оркестър „Пирински звуци“ и певицата Николина Aтанасова.

Ако нямате възможност да присъствате, но имате желание да помогнете, може да се обърнете директно към фондация „Дечица“:

Представително лице от фондацията: Богдана Манова
Тел.: 02/858 7043 GSM: 0885 609 767
5upport@dechitsa.org facebook: фондация Дечица

Призив от агенция за публични комуникации, подкрепила проекта:

П.П. А малчуганите са страхотни и заслужават подкрепата ни! Нека им дадем прегръдка, усмивка и частица от душата си!

Толкова топлота има в тези дечица.., не те разтапят – ИЗПАРЯВАТ те… и в същото време те боли, че детството им ще е изпълнено с много повече перипетии, отколкото нашето някога е било. Наистина са невероятни!

Елате!!! 🙂

Коментари (0)

Публикувано в на 26 ноември 2011 г.