Подгответе се за дебюта на Раян – на 17, но вече в поп-фолка! (АУДИО) с онлайн видео и снимки

Подгответе се за дебюта на Раян – на 17, но вече в поп-фолка! (АУДИО)

В Slusham.com получихме писмо, в което се съобщава за дебюта на нова поп-фолк звезда!

От текста разбираме, че предстои появата на нов певец с псевдонима РАЯН. Успех или провал предвкусвате за младия талант? Прочетете полученото писмо, чуйте демото от неговата песен „Спомен“!

„Скоро предстои дебютът на едно ново попълнение от каталога на музикална компания „real enterprises“, даващо обещаващо бъдеще за развитието на българската поп и поп-фолк музика .

Той е едва на 17 години, от малкия провинциален град Силистра, но сценичният дебют скоро предстои.

Залагайки големи надежди подуцентите от музикална компания „real enterprises“ в скоро време ще представят официален видео клип и дебютната песен с нов аранжимент, като обещават куп приятни изненади за феновете на поп-фолка.

Амбициите на дебютанта Раян не спират до тук. Неговите намерения са за пробив към големия източноевропейски пазар, може би той ще стане втория Филип Киркоров, който ще представи страната ни достойно.

Съвсем скоро предстои заснемането на първия му клип, Раян и продуцентите му обещават много хитов
заряд, вплетен в денс и фолк ритми.“

Това е писмото, което не е получено от продуцентите „Real Enterprises“, а от „todorov Ryan“.

Дали звездата на 17-годишния Раян ще изгрее ще разберем съвсем скоро. А дотогава можете да чуете демото и да разгледате официалния профил на Ryan Borislav Todorov, къдего ще разберете, че талантът действително има много общо с Русия: http://www.facebook.com/borislav.todorov3.

Коментари (12)

Публикувано в на 21 март 2011 г.