Подаряват кола пред НДК, пеят Графа и „Гласът на България“

Задава се вълнуващ финал на играта „7-те ключа на радио N-JOY” –  един слушател ще си тръгне с чисто нов автомобил

Истински емоции, забавление и награди очакват публиката на специално събитие за кулминацията на радио приключението на 31 юли, вторник, от 19:00 часа пред НДК

Задава се вълнуващият финал на новия сезон на супер играта „7-те ключа на радио N-JOY”,  когато един слушател ще си тръгне с уникален чисто нов автомобил Citroën DS3. Броят на участниците в предизвикателството на най-голямата музикална радио верига в България до момента надхвърля 25 000.

Любими български звезди, между които хитовият рапър Криско, изпълнителите на тоталния хит „I Love My DJ” – Deep Zone Project и други, се включиха в едни от ключовите жребии и определиха шестима от големите победители в „7-те ключа на радио N-JOY”. В петък, 27 юли, на живо в ефир ще стане ясно и името на седмия печеливш в играта, който ще има шанс да си тръгне с мечтания автомобил.

На 31 юли, вторник, от 19:00 часа пред НДК, ще настъпи кулминацията на радио приключението „7-те ключа на радио N-JOY”. На специално събитие печелившите в играта ще опитат да отключат уникалния чисто нов Citroën DS3. Един от тях ще успее и автоматично ще стане собственик на колата.

Истински емоции, забавление и награди очакват публиката на финала на радио приключението. Водещ на събитието ще бъде Инспектор N-JOY, като в главните роли ще влезнат и любимците от хитовото музикално шоу „Гласът на България“ – Стеляна Христова, Тодор Гаджалов, Игор и Кирил Тийм, Вики Терзийска. Преди да заяви „дим да ме няма“ на големия финал ще пее и Графа.

Коментари (0)

Публикувано в на 26 юли 2012 г.