Под прикритие реди правителство, Куката – премиер! с онлайн видео и снимки

Под прикритие реди правителство, Куката – премиер!

Иво замества Цветанов, за поста на Бойко налита и Къци

Сериалът „Под прикритие“ вече скрои новия кабинет. Кой по-подходящ да ни управлява от най-мъжките момчета на България, които три сезона властват над феновете?

Моралният мафиот Куката, който стреля само когато се наложи, чете Библията и вярва в Бог, ще е идеален за премиер.

Напористият Иво Андонов, който от момче на улицата стана новия биг бос, пък ще държи с железния си хват вътрешното министерство.

Хладнокръвният интелектуалец Джаро пък би могъл да замести Дянков и да е идеален министър на финансите. Все пак е наясно как се създава империя и брои пачки доста добре.

А всенародният любимец Здравко Киселов вместо да ходи в друг сериал е по-добре да поеме икономиката, енергетиката и туризма. Косъма вместо Делян Добрев – добър ход, като се има предвид и колко е популярен сега героят от кримката, нищо чудно да дигне рейтинга на правителството.

Къци заменя Бойко, Астор поема финансите

Ето какви са вариантите на водещата по радио ФМ+ Ива Дойчинова и журналистката от в. „Преса“ Маги Гигова за нов кабинет:

Министър председател – Къци Вапцаров – пълна противоположност на Бойко, яде малко, бабите го боготворят и има три деца и голяма сметка за ток;

Финансов министър – Астор – само той може да оправи ситуацията;

МВР – Мишо Билалов – влязъл е в образа на Джаро, мутрите го обичат и го няма половин година. Професията му е да плеви и може да оплеви някой и друг престъпник;

Образованието – Орлин Павлов – даже да проспи всички часове като министър – пак ще го харесват и Ваня Щерева – ще напише сама всички учебници;

Спорт – Искра Фидосова – тежи си на мястото:))))

Министър на икономиката и енергетиката – Митко Пайнера – много добър бизнес прави, а на народа му трябват хляб и зрелища. Значи само хлябът остава:)

Инфо: Агенция Дартс нюз

Коментари (0)

Публикувано в на 21 февруари 2013 г.