„Под прикритие“ печели седем от десет награди в кино конкурс с онлайн видео и снимки

„Под прикритие“ печели седем от десет награди в кино конкурс

7 награди „Златна бленда” за „Под прикритие”

Хитовият сериал на БНТ спечели и публика, и жури

Сериалът на БНТ „Под прикритие” взе седем от десет награди  в първото издание на конкурса за български телевизионни и кино- продукции „Jameson Златна Бленда”.

„Под прикритие” спечели симпатиите и на публиката, и на журито, и получи и двете статуетки в престижната категория „Най-добър сериал на годината“. Журналисти, блогъри и киномани оценяваха номинираните филми и сериали.

Звездата от сериала Захари Бахаров си тръгна с три от призовете – в категориите „Лошото момче на България“, „Най-запомняща се реплика“ и „Най-гореща двойка“ с Милена Николова – Миленита в ролите на Иво и Ади.

В категорията „Най-грабваща история” статуетката бе за драматичната любов между Ади и Косъма и сцената с убийството на Косъма, която предизвика множество дискусии в социалните мрежи. Последната награда бе за „Най-добра екшън сцена“.

Трите сезона на „Под прикритие”, които се излъчваха по БНТ, спечелиха симпатиите на зрителите и киногилдията. В момента вървят снимките на четвърти сезон, който обещава неочаквани обрати в сюжета и много предизвикателства.

Криминалната поредица се излъчва в над 70 държави в целия свят.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 ноември 2013 г.