Под прикритие 4 с отворен финал, очаквай Под прикритие 5

Нови герои в „Под прикритие“ радват феновете на сериала на жълтите павета

Хора на Джаро „обраха“ златарско ателие

Златарско ателие на пъпа на София бе обрано под носа на ченгетата. Бандити атакуваха пълния със скъпоценности магазин край площад „Райко Даскалов“ между улиците „Ангел Кънчев“ и „Солунска“. Супер реалистичният крими сюжет бе част от снимките на четвъртия сезон на култовия сериал по БНТ „Под прикритие“.

В събота в София се снимаха сцени за първите четири серии на филма, който се очаква да тръгне в ефира към края на декември. Отново в главната роля бе Ивайло Захариев, който играе ченгето под прикритие Мартин Христов. Десетки минувачи се дивяха на изпълненията на актьорите и се спираха, за да погледат как се заснема продукцията. За тяхна радост имаше по няколко дубъла на отделните сцени.

Присъствието на полиция бе засилено, но униформените оказваха единствено съдействие на снимачния екип и периодично спираха движението. „Правят го много добре. Супер реалистичен филм и го гледам с интерес още от първия епизод“, коментира един от полицаите. Одобрителни мнения имаше и от голяма част от събралите се в съботния ден зяпачи. Въпреки отказа на продуцентите да съобщят какво точно се случва стана ясно, че хора на митичния престъпен бос Джаро, в ролята Михаил Билалов, обират ателието. Култовата фигура в сериала се оказа, че е оживял и ще има ключова роля и в новия сезон. Оцелял е и героят на Захари Бахаров – Иво Андонов.

На екрана ще видим също познатите лица на комисар Емил Попов, персонажа на Владо Пенев, както и актьорите Мариан Вълев, Кирил Ефремов. Във филма има доста нови персонажи, които обаче упорито се пазят в тайна. Единствено бе разкрито участието на актрисата Йоана Темелкова, която влиза в ролята на дъщерята на Джаро – Ния Туджарова. Създателите на сериала успокояват публиката, че краят и на четвъртия сезон ще е отворен, което почти сигурно означава, че ще има и пета част на продукцията.

Джаро стреля със Силвестър Сталуон

Як пукот и екшън се развихри за пореден път в центъра на София този уикенд. От Столична община предупредиха за затваряне на куп улици заради снимките на не един, а цели два филма – родният „Под прикритие” и холивудския „Непобедимите 3”.

С пищови един до друг през няколко пресечки се изявяваха актьорът Михаил Билалов, който играе Джаро в поредицата на БНТ, и супер звездата Силвестър Сталоун. Заради двата филма и в събота, и в неделя, паркирането и престоят на коли бяха забранени в пресечките на ул. „Солунска” и „Ангел Кънчев”, както и ул. „Райко Даскалов”.

Отделно сцени от „Непобедимите” бяха снимани и на Централна гара, като там част от пътуващите през уикенда станаха участници в екшъна.

Инфо: Агенция Стандарт нюз и агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 27 октомври 2013 г.