По дънки: Dillan изпраща знойна абитуриентка (СНИМКИ)

Dillan си хареса абитуриентка, но дали е уважително да я изпраща по дънки?

Поп-фолк певецът Dillan беше изненадата за Милена в деня на абитуриентския й бал. Той пристигна специално от Пловдив и донесе за нея красив букет. Девойката цялата грейна, като видя най-проспериращият дебютант за изминалата година, когото много харесва.

В конкурса на ”Нов фолк” и радио ”Романтика” за най-красива абитуриентка победителка стана именно тя – Милена Станкова от Радомир, а Dillan беше член на журито, което я избра.

В избора се включи и дизайнерката Десислава Зиновиева, която подари на най-красивата абитуриентка рокля от последната колекция на модната й къща DZ.

Дни преди бала, момичето имаше възможността да избира измежду над 40 модела, като се спря на страстно червен. Личната дизайнерка на фолк звездата ДесиСлава допълни тоалета на абитуриентката с ръкавици и чанта в същия цвят, а като акценти беше вградила кристали Сваровски под формата на гривна на едната от ръкавиците, на роклята и на обувките.

Преди Пепеляшка да се премени в своята бална рокля, екип на „Дима стил” се погрижи за прическата, грима и маникюра на Милена.

Dillan кавалерски я заведе от салона до колата, осигурена от Mobile mania, и всички пожелаха на Милена незабравим абитуриентски бал.

Покрай събитието Dillan си спомни и за собствения бал: отпразнували го в Турция, направили си много снимки, веселили се яко. Той посъветва Милена да се забавлява от сърце, но да не прекалява с алкохола – за да не се лиши от спомените си все пак.

Припомняме ви, че наскоро видяхме Калин Вельов и Орлин Павлов като звезди кавалери – те също не бяха от най-официалните:

http://slusham.com/razgarden-i-po-danki-kalin-velyov-izprashta-abiturientka-video.html

http://slusham.com/orlin-pavlov-stana-kavaler-na-abiturientka-no-kak-e-obletchen.html

Коментари (1)

Публикувано в на 27 май 2010 г.