„Площадката 3“ и „Една вечер с Кевин Смит“ по bTV Comedy – видео с онлайн видео и снимки

„Площадката 3“ и „Една вечер с Кевин Смит“ по bTV Comedy – видео

Акценти от филмовата програма на bTV COMEDY за периода 9 – 15 юли 2012 г.

ПОНЕДЕЛНИК, 9 юли, 20:00 ЧАСА
Една вечер с Кевин Смит
Оригинално заглавие: An Evening with Kevin Smith (САЩ, 2002)
Жанр: комедия, документален
Режисьор: Джей М Кени
В ролите: Кевин Смит, Джейсън Мейес, Скот Мосер

Гледай видео анонс онлайн

Запознайте се с Кевин Смит – режисьор, продуцент… и не на последно място – комик!

Вижте го в действие – да прави това, което прави най-добре – да ви забавлява… в импровизирани стенд ъп комедийни вечери!… Където нищо не остава спестено!

„Една вечер с Кевин Смит” пресъздава обиколката на режисьора през 2001/2002, която включва Cornell University, Indiana University, Kent State University, University of Wyoming и Clark University.

ЧЕТВЪРТЪК, 12 юли, 20:00 ЧАСА
Площадката 3
Оригинално заглавие: The Sandlot 3 (САЩ, 2006)
Жанр: комедия, спортен
Режисьор: Уилям Диър
В ролите: Дани Нучи, Люк Пери, Сара Дикинс

Люк Пери е в ролята на разглезен професионален атлет, който преоткрива любовта си към играта. Площадката 3 е динамична и стопляща сърцето история за това как можеш да изгубиш своето Аз, своите приятели… и да ги спечелиш отново.

Бейзболната звезда Томи Санторели получава всичко на готово, но неговото отношение в стил „първо аз, после останалите” води отборът надолу. Но Томи получава втори шанс. По време на мач той е повален в безсъзнание на земята, а когато отваря очи разбира, че се събужда като … 12 годинишен хлапак на своята бейзболна Площадка. Точно в този момент алчният предприемач Ърл Нийдман заплашва да разруши Площадката с булдозери, освен ако Томи и неговите приятели не успеят да победят друг по-добър отбор – този на Нийдман. Томи трябва да реши дали да постави собствените си интереси на първо място и да отиде в другия отбор или да остане верен на приятелите си и да ги изведе до най-голямата им победа.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 юли 2012 г.