Плеймейтката на Азис се разболя от звездомания

Протежето на Азис – Галина Димитрова, изгонена от ‘The BirdCage Show’

Бързо нашумялата с еротичните си прояви руса амбиция Галина Димитрова беше изгонена след бурен скандал разиграл се по време на репетицията на най-новия клубен проект ‘The BirdCage Show’ в Sin City.

Русото изкушение пристигнала на репетицията с цели два часа закъснение, с единственото оправдание, че изкуствената й коса била заплетена и не успяла да се справи с проблема. Дизайнерът и гримьор Валентин Кулагин, който стои зад новия лейбъл ‘House Of Kulagin’ и шоуто ‘The BirdCage Show’ бил смаян от поведението и оправданието на Галина.

Чашата преляла, когато претендентката за „Мис Плеймейт 2011” от Стара Загора извадила найлоново пликче със собствено бельо, което настоявала да носи по време на шоуто. Кулагин заявил, че това е арт шоу, а не порно филм и такова поведение няма място в програмата му. Хапливите реплики завършили с категоричното решение на Кулагин, че това ще е първото и последното й участие в негово шоу, разказват очевидци.

Колежки на Галина пък коментират, че тя непрекъснато се изтъквала с ‘папарашките’ снимки, които заснела с краля на поп-фолка Азис. Блондито  пристигнала на репетицията видимо ядосана от това, че не е станала Плеймейт на годината и не спирала да сипе цветущи епитети по адрес на победителката Меги.

‘Много харесах Галя и точно за това избрах да е топ лице на шоуто ми, но за съжаление тя коренно се промени след „Мис Плеймейт”. Няма как да търпя подобно отношение и непрофесионализъм. Съвместната ни работа с нея приключва дотук, но мога да ви уверя, че новото лице на шоуто е една от най-красивите и обсъждани жени в България, и много скоро ще разберете коя е тя’, коментира със задоволство Кулагин.

Коментари (0)

Публикувано в на 1 август 2011 г.