Плеймейтка хваща микрофона – харесва й! (снимки)

Плеймейтката Симона Христакова стана водеща

Сладураната ходи на кик-бокс и учи психология

Една от най-сексапилните родни плеймейтки Симона Христакова се изяви като водеща на конкурса “Мис Бургас България 2010”, който се проведе в най-луксозната дискотека в Бургас – Kibo Live. Това бе прощапулникът с микрофон в ръка за корицата на “Плейбой” и подгласничка в Плеймейт 2009.

Симона се справи толкова добре, че веднага получи предложение да води собствена рубрика след празниците в ново светско предаване.

В момента плеймейтката учи право и психология, а модата й е хоби, въпреки че е изминала километри по модните подиуми от 2005-та година до сега.

Смуглата красавица успява да намери време да тренира кик-бокс и да бяга на гребната база в Пловдив, където е родена.

Завършила е френска гимназия, но говори още английски и италиански.

Симона рядко посещава светски събития, по-скоро до сега се е изявявала като хореограф на подобни мероприятия.

Талантът й обаче бе оценен именно на конкурса. Симона вече започва курсове по сценично поведение и говорене пред камера. Най-вероятно тя ще води в тандем с организаторката на “Мис Бургас БългарияВаня Кирова, която през лятото пък грабна престижната титла Miss Sexy Summer.

Симона и Ваня са решили първата рубрика да е посветена именно на конкурсите из страната. А гостенка ще им е победителката в „Мис Бургас България“ Анелия Дулева, която разби конкуренцията на конкурса с уникална визия и перфектни мерки – 90-62-92 при височина 176 см.

Ще популяризират и втората и третата подгласничка – Нели Вакъфова и Деница Пеева.

„Понякога в конкурсите подгласничките са много по-красиви от победителката, но биват бързо забравяни, ние няма да позволим това и ще налагаме като име всяко красиво момиче“, споделя Ваня Кирова.

Коментари (1)

Публикувано в на 13 декември 2010 г.