Плевнелиев не знае коя е русата Златка! Президенти в БГ Радио

Кандидат президентската двойка Симо и Богдана разпитва опоненти цяла седмица по БГ РАДИО

Меглена Кунева, Росен Плевнелиев, Румен Христов и Ивайло Калфин отговарят на “Пет въпроса” в Стартер

Строго политическа седмица със забавен характер очаква слушателите на БГ РАДИО. От 17-ти до 20-ти октомври всяка сутрин в СТАРТЕР идеалните радио президенти Симо и Богдана ще разпитват кандидатите за поста в България.

В понеделник сутрин независимият кандидат за президент Меглена Кунева сяда на горещия стол, за да отговори на въпросите, които никой не й е задавал досега – от какви плодове би направила зимнина за семейството си и без какво не може да живее.

Чуй запис от гостуването

Симо и Богдана продължават разпитите във вторник с Росен Плевнелиев – кандидата на ГЕРБ, който публично ще признае в ефир, че няма представа нито коя е русата, нито коя е черната Златка.

Румен Христов от Синята коалиция ще отговаря на Пет въпроса в сряда, когато ще се изненада искрено от факта, че Богдана го смята за българския двойник на Харисън Форд.

В четвъртък сутрин кандидатът за президент на БСП Ивайло Калфин гостува на БГ РАДИО и тъкмо тогава ще научите страхуват ли се от него гаджетата на дъщеря му.

Не пропускайте да чуете и видите кандидатите за президент в неочаквана светлина така, както могат да ви ги представят само Симо и Богдана от СТАРТЕР, сутрешното шоу на БГ РАДИО!

Коментари (0)

Публикувано в на 18 октомври 2011 г.