Playboy bar Варна става на 10 – умножи по две мечтите си за купон!

Playboy bar празнува грандиозен десети рожден ден в 4as Pik

Специални гости на вечерта – Галена и 20 изкусителни танцьорки

На 9 април, петък, 4as Pik ще бъде превзет от изкусителни “зайчета”, готови за грандиозен и щур купон. Поводът не е закъсняло великденско парти, а десетият рожден ден на популярния варненски Playboy bar. Неговите приятели и почитатели отдавна чакат този юбилей и се заканват да превърнат 4as Pik в най-горещото място за забавления в нощта на 9 срещу 10 април с микса на DJ Теди Джорджо.

Специален гост на вечерта ще бъде най-палавата певица за последните 10 години – Галена, която, по-провокативна от всякога, ще поздрави всички празнуващи на сцената на клуба.

Само който е бил на рожден ден на Playboy bar може да предполага какво ще се случи на купона, но верни на традицията за култово парти за рожден ден, от екипа обещават, че нищо по-секси не сте изживявали, независимо дали сте от нежния или силния пол. И предупреждават с усмивка – който го е страх от “зайчета”, да не ходи в гората!

На 9 април всичко ще бъде сладко, алкохолно, изкушаващо и невъзможно. И ако все още си мислите, че нещо подобно ви се е случвало – вече 10 години Playboy bar доказва своето мото “Имитацията е невъзможна”! В петък ще разберете защо!

Коментари (0)

Публикувано в на 8 април 2010 г.