Пласират кокаин „Ейми Уайнхаус“ и трева „Осама Бин Ладен“

Група бразилски дилъри на дрога откриха нов начин да пласират продукцията си – чрез лика на загиналата певица Ейми Уайнхаус, пише британският вестник „Дейли телеграф“ по информация на агенция КРОСС. Музикалната прима, която имаше тежка зависимост от дрога и алкохол, вече грее и върху торбички с кокаин. Цената им е между 10 и 25 реала.

„Откакто има толкова много информация в медиите, че тя е използвала наркотици, трафикантите се възползваха от това“, обясняват от полицията. Дрогата е била конфискувана от полицията в бедняшкия квартал Мандела в Рио де Жанейро. При обиск в бърлогата на дилърите органите на реда открили и трева в торбички с лика на друга отишла си наскоро икона – Осама Бин Ладен.

Вокалните възможности на британката певица често бяха засенчвани от пагубната й страст към дрогата. Популярната британска изпълнителка почина на 23 юли в дома си в Лондон, като все още няма официално обявена причина за смъртта й.

Според пресата обаче, в нощта преди трагедията, Ейми Уайнхаус е закупила наркотици за сумата от 1200 долара, пише Avtora.com.

Коментари (0)

Публикувано в на 10 август 2011 г.