Планета ТВ изстрелва в ефир промоцията на Галена – събота вечер

Официално забранен” – 22 май, 20:00 часа!

В събота, 22 май, от 20:00 часа в ефира на Планета ТВ ще бъде излъчена промоцията на новия албум на Галена, “Официално забранен”, която се състоя на 10 май в Арбанаси. Водещ на събитието бе шоумена Краси Радков, а да поздравят с песен своята колежка бяха дошли над 25 от изпълнителите на “Пайнер”.

Сред тях бяха Джена, Елена, Преслава, Райна, Камелия, Илиян, Константин, Андреа, Малина, Анелия, Борис Дали, Гергана, Мария, Милко Калайджиев, Бони и много други. Повечето от тях поздравиха Галена с изпълнения на най-новите си песни, които за първи път представят пред публика.

Мария изпълни “Дай жега”, Камелия представи “Sexy”, Цветелина Янева – “Празна стая”, а Биляна – “Обичам всичко в теб”. Андреа поздрави гостите с “Неблагодарен”, Джена с “Къде е пича?”, Райна с “Какво ти мисля”, а Яница със “Съвсем нарочно”.

Още на входа на крепостта, всички гости минаваха по червен килим и бяха посрещани от шестима “войни” с горящи факли. Особен колорит внесе Краси Радков, който се превъплъти в ролите на Бойко Борисов, проф. Вучков, Гацо Бацов, Отец Нафърфорий и Кака Радка Шоу.  С ефектни хореографии на сцената се изявиха и балетите “Магия” и “Максимус Бойс”.

Самата Галена блесна в три ефектни визии, с които отново демонстрира прекрасна форма. Певицата сподели, че приема промоцията като своеобразен подарък за рождения си ден, който е на 21 май.

Инфо и снимки: Planeta.TV, фотограф: Костадин Кръстев – Коко

Галена – Горещо [15 май 2010] Репортаж от промоцията на Официално Забранен

Коментари (0)

Публикувано в на 21 май 2010 г.