Пламен Константинов короняса лично новата Miss Grand с онлайн видео и снимки

Пламен Константинов короняса лично новата Miss Grand

Красавицата тутакси получи място в елитен календар

Мъжът на годината Пламен Константинов сложи короната на „Miss Grand de Luxe” за месец октомври Камелия Николаева. В малките часове на деня Гибона бе част от красивата надпревара и на него се падна честта не само да връчи лентата на 17-годишната победителка от Русе, но и да й сложи короната. Всеки месец елитният нощен клуб организира конкурс, който избира лице на „Grand de Luxe”. В съревнованието тази нощ за приза за месец октомври се впуснаха 12 красавици от 16 до 22 години.

Между туровете водещите се опитаха да разберат лично от ергена Константинов какви са критериите му за женска красота, дали ръстът има значение. Самите участнички пък по време на дефилетата не сваляха очи от волейболиста, опитвайки се да го омагьосат и неговият вот да ги определи за победителки.

В първия тур момичетата бяха със секси бельо на Déjà vu, а във втората част с кожените облекла на Гуидо. Повече блясък и красота на сцената, претендентките получиха от салон Диаманти и Светла Йорданова.

Камелия Николова, която е 27 см. по-ниска от Гибона, бе щастливката, преборила конкуренцията за титлата. Тя й донесе не само признанието на журито, но още много награди – заснемане за календара на „Grand de Luxe” за 2010 година, който ще бъде продаван с благотворителна цел. Награди имаше от хотели Гранада и Авалон – Слънчев бряг, комплекс Мултиплейс, уикенд за двама в Истанбул от Шератон България хотел Балкан, изненади от Руский стандарт, Феймъс граус, Девин, бельо Déjà vu, Гуидо, БиоЛайв козметикс, лазерно студио Пикасо, хотел Брод, салон за красота Диаманти и други.

Да са част от журито бяха поканени още Александър Беседин, Йоргос Канелатос (куриерска фирма Спридер), Йоана Коцева (маркетинг и менажер на модна агенция FH1), Нели Пандилова (изп. продуцент на Огледала и Орхидеи по Pro.bg), Инес Павлова (Дарик радио, сп.Ок), Павлина Тонева (гръцки ресторант Ейджън) и други.

Специалистите по женска красота бяха затруднени в избора си, защото десетте претендентки наистина имаха данни всяка една от тях да бъде номер едно. Първо подгласничка на Камелия стана 19-годишната Вангелица Караджова (168см), а втора – притежателката на екзотични татуировки Михаела Гогева на 18 години.

Бурни аплодисменти за страхотните си танци и хореография отново заслужиха момичетата от балет New X.

След церемонията по коронясването на „Miss Grand de Luxe” за месец октомври, купонът в популярния нощен клуб на елита на София продължи до късно. Пламен Константинов получи множество поздрави с популярни гръцки парчета, сред които и “Fenomeno” на Василис Карас.

Инфо и снимки: BiNet.TV

Коментари (0)

Публикувано в на 28 октомври 2009 г.