Пламен казва защо е по-ВИП от Станка и Тервел с онлайн видео и снимки

Пламен казва защо е по-ВИП от Станка и Тервел

Станка нападна Пламен: Ний на село сме с външна тоалетна, заври си парите в г.за!

Бившата марионетка на публиката – новозеландският бизнесмен Пламен отново си навлече гнева на съквартирантите си във ВИП Брадър. Медаров вирна нос до небето и обясни, че е много по-вип от останалите, защото живее в лукс и разкош.

„Аз водя живот, който е много по-вип, отколкото този на хората в къщата. Тервел Пулев си живее в нормален апартамент, Станка Златева си живее на село, аз също живея в апартамент, но луксозен“, сподели гордо Пламен.

„Това ли означава да си ВИП, да имаш пари“, запали се олимпийската шампионка Станка Златева.

„Ний на село сме с външна тоалетна, няма такъв смешко“, разпали се боркинята. Накрая тя директно нападна Пламен: „Парите си може да си ги навреш в г.за!“.

„Груба грешка е да се сравняваш с мен и Станка“, отбеляза и Тервел Пулев.

„Не вярвах, че толкова ще удари дъното. Да е толкова кух“, коментира на свой ред Мишо Шамара.

„Това беше груба грешка и за пред зрителите“, посъветва го на свой ред неговият ментор в шоуто Мира Радева. Социоложката се изяви като пиар от висша класа и извърши задълбочен анализ на Пламен.

„Според мен ти трябва да спечелиш“, прецеди през зъби плеймейтката Златка Райкова, след като Пламен упорито я разпитваше дълго време. „Питаш ме, само за да си чешеш егото“, не му остана длъжна Златка след дългия разпит.

Съквартирантите дариха пари на стари хора и болни деца

Съквартирантите в къщата на „ВИП Брадър“ успяха да съберат 6001 лв. по време на благотворителен търг с най-личните вещи на звездите.

Най-голяма сума събра варненският рапър Мишо Шамара.

Звездите единодушно решиха да дарят 2000 лева за най-бедния старчески дом, избран от Big Brother, 2000 лева за деца, болни от церебрална парализа, и 2000 лева за дома, в който работи майката на Мариан.

Вещите на Пламен Медаров бяха закупени на най-ниска цена. Това накара бизнесмена да се почуди защо „неговите хора“ извън къщата не са наддавали, само и само да го спасят от резила. Поради тези му разсъждения се прокраднаха съмнения, че Пламен има организирана група, която праща есемеси в негова подкрепа.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Частично е използвано инфо на агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 7 ноември 2013 г.