„Пламъкът на сърцето“ – Айля ще те просълзи в нов турски сериал с онлайн видео и снимки

„Пламъкът на сърцето“ – Айля ще те просълзи в нов турски сериал

От 7 юни (понеделник), всеки делничен ден от 16.30 часа.

ПЛАМЪКЪТ НА СЪРЦЕТО

FIRST LOVE / Yol Arkadaşım

Турски сериен филм

Актьори:

Йозге Йозберк – Айля

Полат Билгин – Суат

Синан Тузджу – Сертач

Танжу Тунджел – Бахрие

Гонджагюл Сунар – Ръза

Сценарист:

Чаан Ърмак

Режисьор:

Ърмак  Чъъ

Бягството от проблемите няма да ги реши. Това е една гореща история от Егейско море, пресъздадена от един от най-добрите разказвачи в Турция – Чаан Ърмак.

Айля разбира, че съпругът й има извънбрачна връзка и решава да замине заедно с дъщеря си за града, в който е прекарала детството си. Там тя се среща отново с първата си любов. Дали ще остане в малкия град, или ще се върне в Истанбул?

Айля е родена в Алибей – малък град на брега на Егейско море. Губи родителите си, когато е все още малко дете. Отгледана е с много любов от баба си Бахрие (Танжу Тунджел) и с много неприязън от чичо си Ръза (Гонджагюл Сунар). Заради неразбирателството с чичо й, когато Айля е на 15 години, е изпратена да завърши обучението си в Истанбул.

Тя винаги е имала по-различно разбиране за живота. Със заминаването си тя оставя след себе си не само родния град, но и първата си любов Суат (Полат Билгин).

След като се дипломира, Айля се омъжва за Сертач (Синан Тузджу). Ражда им се дъщеря Ейлюл. Айля има щастлив брак до момента, в който разбира, че съпругът й има извънбрачна връзка.

Тогава решава да вземе дъщеря си и да замине за родния си град. Решението да се върне в Алибей не е лесно за Айля, тъй като там я очакват чичо й, с когото никога не се е разбирала, съгражданите, които никога не са я приемали, и преди всичко вътрешният конфликт със самата себе си.

На фона на тези проблеми Айля отново става близка с първата си любов Суат, който все още не е изгубил интереса си към нея. Айля трябва да реши кое ще бъде най-доброто за дъщеря й: да остане в малкия град или да се върне в Истанбул.

Коментари (6)

Публикувано в на 31 май 2010 г.