Пияният Денди прави шоу във ВИП Брадър – видео

Денди кьоркютук пиян във “ВИП брадър”

Дегизиран със слънчеви очила и подпийнал Денди коментира неадекватно страстите във „ВИП брадър“

Коментарното студио на „ВИП брадър“ в сряда вечер се оказа по-интересно от номинациите за изгонване на съквартирантите. Водещият Ники Кънчев бе поканил светския хроникьор Денди, Мис България Таня Карабелова, Кремена Халваджиян и готвача Лео, за да коментират страстите в Къщата.

Денди обаче се появи кьоркютук пиян. Докато се коментираше войната Мира Радева – Ваня Червенкова той лежерно гаврътваше чаша с вино и така се стигна и до неадекватното му поведение. Денди се подсмихваше без никой да знае защо и обясняваше как от Къщата ще си тръгнат „добрите хора“. Кои обаче са те и какви са моралните норми на хроникьора така и не стана ясно.

„Искаш ли да ти дадем три минути, да кажеш всички глупости, които имаш да казваш“, скастри го Мис България Таня Карабелова, а Денди „трогнат“ от забележката й поиска още алкохол. Продуцентите отказа и му сипаха последователно кафе и айран, но префърцуненият коментатор не миряса.

„Мисля, че шкембето ще дойде всеки момент! Гледате шоуто на Денди: „Да изтрезнееш за 30 секунди!“, завърши виделият се в чудо Ники Кънчев.

Според някои зрители обаче бохемът просто е изиграл отлично театрална сцена „пиян съм“.

Футболистът Стойко Сакалиев, социоложката Мира Радева, бизнесдамата Ваня Червенкова, топмоделът Мариан Кюрпанов и американецът Джаред са поредната група номинирани Съквартиранти в реалити шоуто.

Кой от тях ще напусне завинаги Къщата в Нови Хан ще стане ясно на 7 октомври.

Имунитет от номинация спечели Ирина Флорин, която от своя страна спаси Станка Златева и Пламен Медаров. Певицата получи и правото да изпълнява ролята на Глава на Къщата, след като нейният отбор надигра този на Стойко Сакалиев в поредното предизвикателство на Big Brother.

Номинациите протекоха без Пламен Медаров, който, по информация на Ники Кънчев, обмисля дали да се оттегли от шоуто. Не бе посочена причината за това.

Поп певицата Йоана пък номинира чалгаиконата Лияна с мотива, че Лили се обличала леко. „Явно не може да вдига тежки дрехи“, каза тя.

Лют спор за пари се разрази в същия епизод на шоуто. Причината беше, че съквартирантите трябваше да определят с какво да се хранят идната седмица.

Те бяха принудени да изберат от предоставен им списък седмичното си меню, но се оказа, че бюджетът им е намалял драстично.

Някои от участниците поискаха да се мине на банани и нектарини. Това предизвика гнева на другите в къщата. Едни съквартиранти искаха по-малко месо, други пък заявиха, че не смятат да се лишат от мръвките.
Най-активни в спора бяха бизнесдамата Ваня Червенкова и социоложката Мира Радева. „Аз не ям банани“, крещеше социоложката.

Изненадващо най-тих беше Павката, който иначе е най-едрият участник в къщата.

Преди да спорят за храната, виповете се чудеха дали да се спрат цигарите. Все пак решиха, че няма как да лишат пушачите от тютюн.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Гледай видео запис и от късния епизод, където Лияна разказва за своя хонорар, бакшишите и как по поп-фолк кръчмите се пее на плейбейк

По инфо на VsekiDen.com, Avtora.com и агенция ПИК

Коментари (0)

Публикувано в на 3 октомври 2013 г.