Пичовете на „Стъклен дом“ – Камен и Дани са героите в новия епизод!

Трагичното минало на Камен Касабов в третия епизод на „Стъклен дом”

Елена Атанасова с любовна връзка

В неделя точно 20:00 ч. започва третият епизод на „Стъклен дом”. Зрителите предстои да видят дали Камен ще бъде приет в семейство Касабови и какво е оставил зад гърба си в Америка, което дълбоко го натъжава. Камен ще се сблъска за първи път с тайните, които е криел баща му Димитър Касабов и заедно с Антон Ставрев – шефа на охраната на мола, ще реши да тръгне по следите на убиеца. Междувременно нередности с документация, свързана с бизнеса, ще го разтревожи и ще предизвика подозрения у него.

Своенравният Дани ще започне да осъзнава сериозното положение, свързано с бремеността на Сиана. Той съставя план и решава да действа, но дали той включва Сиана да роди бебето или крои планове за аборт, ще стане ясно още в епизода. Дани ще е принуден да направи сериозна крачка и спрямо приятелката си Александра.

Манипулативната ПР–ка на мола – Елена Атанасова, ще разкрие още една от дълбоко пазените си тайни. С кого е тайната й любовна връзка, зрителите ще разберат в неделя вечер в поредния епизод на „Стъклен дом”.

Коментари (1)

Публикувано в на 24 април 2010 г.