„Питайте Джим“ с нови сезони по GTV


Оригинално заглавие: According to Jim
Дата на излъчване: вторник-петък, 19:00 и 19:30 часа, от 26-и август

От 26-и август GTV започва излъчването на новите сезони на комедийния сериал „Питайте Джим”.

Историята в четвъртия сезон продължава със забавните случки, в които изпадат любимите на зрителите Джим, Черил, Анди и останалата част от веселата компания.

Джим без съмнение е сред най-щастливите мъже на света – има прекрасна съпруга и 3 сладки деца, които много обича.

За да не се натоварва прекалено, Джим винаги успява да намери заобиколен начин да свърши задълженията си – при това начин, предполагащ колкото се може по-малко усилия от негова страна.

Този стремеж на Джим винаги да се измъкне по линията на най-малкото съпротивление редовно го поставя в неудобни ситуации, в които той трябва да отговаря пред някого (най-често пред съпругата си) защо работата не е била добре свършена.

Освен всичко това, Джим е и експерт по въпросите на брака.

Той знае повече от всеки човек как мъж и жена да съжителстват мирно и спокойно и да се обичат.

Хитринките, които Джим използва, биват разкрити постепенно в епизодите, но обикновено имат пряка връзка с факта, че той се стреми да полага колкото се може по-малко усилия във всичко.

Въпреки това Джим не е изгубил суетата и младежкия си дух и не е рядкост да направи всичко възможно да се усамоти с Черил…

Анди и Дана пък са семейните им приятели.

Анди е много близък с Джим и двамата редовно разработват сложни планове как нещо да бъде свършено с минимални усилия и максимална печалба.

Иронията е, че много често всичкото планиране им коства много повече усилия, отколкото ако просто свършат задълженията си…

Дана е по-близка с Черил и двете редовно се обединяват срещу Анди и Джим в забавни междуполови „войни”.

Джим обаче не бива да бъде предизвикан. Макар никога да не губи усмивката си и да е винаги добронамерен, той е повече от способен да постави всеки на мястото му, ако това се наложи!

Коментари (2)

Публикувано в на 15 август 2008 г.