„Пиленце пее“ – очаквай Пепи Христозова и „Стоки Бенд“ по „Планета фолк“

Пепи Христозова с нова музикална програма – премиера по „Планета фолк”

Фолклорната програма “Пиленце пее” с участието на Пепи Христозова и “Стоки Бенд” ще се излъчи по “Планета Фолк” следващата седмица. Музикалният филм включва седем песни от предстоящия втори албум на гласовитата певица и фолклорната формация.

Предимно авторски ще бъдат песните в новия албум, но няма да бъдат пропуснати и традиционни тракийски песни. В новия музикален проект ще намери място и песента “Обич непоискана”, с която Пепи Христозова участва в “Пирин фолк 2009″. След изпълнението на песента на сцената на Летния театър в Сандански певицата получи призът на “Планета Фолк” ТВ, припомнят от медията.

Наградата включваше заснемането на видеоклип на фестивалната песен и излъчване по телевизия “Планета” и “Планета Фолк”. До края на годината Пепи Христозова ще представи на публиката и интересен дует със своя колега Николай Славеев.

Съвместният им проект ще бъде част от предстоящия албум на певеца, който ще бъде изграден изцяло от дуети. Ако съдим по хъса, с който Пепи Христозова записва новите си песни, това няма да бъде единствен дует в кариерата й.

Коментари (0)

Публикувано в на 2 октомври 2009 г.