Пикантни новини за героите от „Гордата Аси“ с онлайн видео и снимки

Пикантни новини за героите от „Гордата Аси“

Демир от „Гордата Аси“ ще се снима в нов сериал на режисьора на „1001 нощ”

Гордата Аси мечтае за Леонардо ди Каприо, докато Нур Сюрер, актрисата, която изпълнява ролята на майката й в сериала, посещава съпруга си в затвора…

Мурат Йълдъръм, който стана известен с ролята на Демир в сериала „Гордата Аси“, е сключил договор за участие в нов сериал, чийто режисьор ще бъде Кудрет Сабанджъ, познат на зрителите на „Нова телевизия” от „1001 нощ“.

Работното име на сериала е „Бодрум-Истанбул” и разказва за още една невъзможна любов. Красивата Ясемин дава дума на баща си, че няма да има връзка с мъж преди да се омъжи, тъй като сестра й е починала при аборт на дете от незаконна любов. Ясемин се сгодява, но заварва годеника си с най-добрата си приятелка. Отчаяна се хвърля на врата на първия срещнат мъж – Саваш, героят на Мурат. На другата сутрин Ясемин изчезва. След време пътищата им се срещат отново. Оказва се, че нещо ги свързва – младата жена е забременяла през единствената нощ със Саваш.

Новият сериал ще започне през януари по „Канал Д”

Мурат, който на 13 април стана на 30 години, по образование е машинен инженер. Той много обича музиката и театъра и три години играл в аматьорски театър. Приятелите му театрали го запознали с филмовите среди. Първият сериен филм, в който го поканили, е „И да се разделим, сме заедно”, а след това се снима във второстепенни роли във „Всички мои деца“ и „Голямата лъжа“. Постепенно лицето му става познато на публиката и през 2006 г. получава първата си главна роля в „Буря“. Този сериал не само го прави известен, но в него се среща и с бъдещата си съпруга – Бурчин Терзиоглу.

Истинската слава обаче го спохожда със сериала „Гордата Аси“, който го направи през 2007 г. един от най-известните актьори в Турция. През следващата 2008 година той се ожени за Бурчин и двамата прекараха медения си месец в Париж.

Мурат не крие, че е много влюбен в жена си. Наскоро, след като това лято двамата прекараха романтична ваканция в курорта Бодрум, той беше гост актьор в комедийния сериал „Ех, любов, къде си”, в която главната роля играе Бурчин.

Тя е родена на 9 март 1980 г. в Истанбул и е известна на турските зрители от дете. За първи път се снима във филм на 4-5 години, тъй като баща й бил във филмовата индустрия. Докато била в гимназията, снимала всяка година по един сериал.

Пред списание „Магазин Медиа” Бурчин разказва, че филмовият й живот е белязан от известната актриса Хюлия Авшар. Първата й роля е дъщеря на Авшар във филма „Добродетел”, а славата идва 20-ина години по-късно, когато отново играе дъщеря на известната актриса в сериала „Ако жената иска”. Сериалите, в които играе след това, имат голяма популярност и това я прави много щастлива. „Непрекъснато гледам сериали по телевизията, чета рецензиите, следя рейтинга. Това е моята работа и искам да знам къде съм аз”, казва тя.

Връзката и с Мурат започва два месеца преди края на сериала „Буря”. И на двамата им било трудно да повярват, че са се влюбили, тъй като през деветте месеца снимки в Трабзон станали много добри приятели. „От 7:00 до полунощ бяхме заедно”, разказва Бурчин. За разлика от повечето връзки, възникващи по време на снимки, тяхната продължила и след това и завършила с брак. Бурчин разказва, че двамата с Мурат не се ревнуват и не сравняват рейтингите си, но тя тежко понася разделите, тъй като и двамата имат много ангажименти и снимат из цялата страна.

Вълнения тресат и Туба Бююкюстюн – популярната турска актриса, която изпълнява ролята на гордата Аси.

Мечтата й да играе във филм заедно с Леонардо ди Каприо

„Гледала съм всички филми на Ди Каприо. Четири пъти съм гледала само „Титаник“. Леонардо е великолепен актьор. Искам да участвам заедно с него във филм“, казва Туба в интервю за списание „Гедже”.

Туба мечтае също да пътешества и в Турция, и в чужбина. В интервю за списание „Елеле“ тя казва, че от завършването на университета планира пътувания, но засега не е осъществила нито едно от тях заради ангажиментите си в телевизията. „Телевизионните сериали поглъщат целия ми живот”, казва тя.

Туба попаднала в киното случайно. Пред списание „Елеле” тя разказва, че докато следвала в художествената академия, се снимала в рекламни филмчета. Там я видяла и открила за телевизията продуцентката Томрис Джиритлиоглу. След успеха си в нейния сериал „Под липите“ , Туба без колебание приела да се снима в „Гордата Аси“ – сериал, който Джиритлиоглу посветила на паметта на баща си.

„Филмът е разказ за това, което става в живота ни. Любовта и гордостта са част от живота на всеки. От гордост напускаме работа, разделяме се с любовта, с приятелите си“, казва Туба, според която поуката от този филм за зрителя е, че когато попаднете между любовта и гордостта, преди да вземете решение, трябва много добре да помислите.

На въпрос дали има нещо, което я свързва с Аси, Туба казва, че всяка роля свързва актьора с героя му. Когато играеш лош характер, вадиш лошото в себе си, Ако играеш глупак, пак от себе си вадиш глупостта. Когато играя, винаги изваждам от себе си своите чувства, своята версия за това, което се случва.

Туба разказва, че в живота е срамежлива и поставя работата си преди всичко. Доколкото е възможно, живее като се съобразява не с околните, а със себе си. С мъжете е чувствителна и срамежлива. Дълго време се въздържам, но когато чувствата ми избухнат…. ставам като Аси, казва тя.

На въпроса какво й е дала и отнела славата, тя казва: „Какво е славата! Когато започнах да играя, изобщо не мислех, че ще стана известна. Исках само да бъда актриса. Това е професия, също като да бъдеш лекар или учител.“

Това, което Туба най-много обича, е сутрин да вземе кучето и книгата си и да седне да пие кафе. Обичам да бъда сама, харесвам спокойствието, казва тя.

Всяка седмица Нур Сюрер, актрисата, която изпълнява ролята на

нейната майка в „Гордата Аси“, пътува до Анкара, за да посети в затвора съпруга си

Сарп Курай, един от основателите на турската крайно лява нелегална организация Дев генч (Революционна младеж).

64-годишният Курай, син на бившия валия на Анкара Енвер Курай, излежава присъда от седем години и половина затвор по обвинение, че е основал терористична група и е издавал заповеди за убийство от името на организацията „16 юни“.

Нур, която рядко дава интервюта за работата си, не пропуска случай да говори за несправедливата по нейните думи присъда срещу съпруга й. Според нея Курай, който и преди е лежал в затвора за участие в нелегална организация, емигрирал е във Франция след военния преврат през 1980 г., дори е бил лишен от турско гражданство, не е имал никаква организационна връзка с „16 юни“, основана от негови бивши съмишленици.

Актрисата, която нарича себе си „затворническа съпруга“

казва, че ще посещава Сарп до последния ден на присъдата му

Връзката между Нур и Сарп започнала преди години, когато той бил женен за друга. „От деня, в който се запознахме, през целия ми живот Сарп все ми създава проблеми. Връхлитаха ме проблем след проблем. Но ние много се обичаме”, казва актрисата. „Сега съм спокойна, това е най-спокойният период от живота ми със Сарп. Ясно ми е къде е, зад заключените врати, между четирите стени. За мен това е най-безпроблемният период на Сарп“, шегува се Нур Сьозер.

Адвокатите на Нур са подали иск в Европейския съд за правата на човека и тя се надява присъдата да бъде преразгледана или поне смекчена. Планира след като съпругът й излезе от затвора да направят една голяма обиколка на югоизточните райони на Турция, където населението е предимно кюрдско.

На последните парламентарни избори тя е гласувала за прокюрдската Партия за демократично общество. „Аз винаги гласувам за тази партия, това е моят начин на протест. Защото няма друга партия, за която бих дала гласа си. Аз не съм кюрдка, виждам, че тази партия има кюрдска националистическа линия, но въпреки това, аз искам да живея в една мирна страна”, казва тя.

Нур Сюрер има почти 40 филма и сериали

в които е участвала през творческия си път, започнал през 1979 г. Три пъти е била носител на награда за най-добра актриса – през 1982 от Анкарския филмов фестивал, а през 1989 и 2002 г. – от филмовия фестивал в Анталия.

„Гордата Аси“ е един от последните телевизионни сериали, в които участва Нур. Тя се съгласила да играе във филма без да е чела сценария, когато разбрала, че е проект на Томрис Джиритоглу – продуцентка, чието име се превърна в гаранция за успех през последните години. Снимките били много усилени. „Нямахме време да си вземем дори душ”, казва Нур и обяснява бясното темпо на снимки с увеличаването на времетраенето на отделните епизоди в турските сериали.

По-рано един епизод беше един час, сега е равен на игрален филм. Снима се за една седмица и понякога снимките започват в 7:00 ч. сутринта и завършват в 2:00-3:00 ч. вечерта, разказва тя.

Коментари (29)

Публикувано в на 5 октомври 2009 г.