Пикантни далавери и „перверзии“ лъсват в „Цената на истината“

Заместник-кмет, получавал смъртни заплахи, е сред кандидатите за „Цената на истината”

Заместник-кмет в голям български град, който знае за корупционна схема с участието на министър от доскорошното правителство, е един от явилите се кандидати на кастинга за новото предаване „Цената на истината”.

Общинарят, който е получавал смъртни заплахи, е разказал пикантни подробности на екипа, отговорен за селекцията на участниците в играта, чийто старт е през септември по Нова телевизия.

Една от най-скандалните лични истории сред желаещите да седнат на стола на истината е на 40-годишна преподавателка в гимназия.

Дамата, която е преживяла низ от разочароващи връзки, е била възпитавана изключително строго от родителите си и до навършване на пълнолетие си е лягала точно в 21:00 ч. всяка вечер.

В ранните си студентски години започва връзка с мъж, който се оказва тежък алкохолик. След драматична раздяла с него попада на друг мъж когото не обича и който е пълна противоположност на предшния й приятел. Омъжва се за него и ражда дете.

След години на неуспешен брак, изпъленен с караници и изневери, двамата се развеждат. Учителката започва романтични отношения с женен мъж, в когото е лудо влюбена, но той не отговаря на чувствата й.

Дамата е доверила, че по време на своята практика като преподавател е имала сексуални фантазии за някои от учениците си. Случвало се е да се самозадоволява в училището, където работи, и е имала сексуален контакт със 17 години по-млад от нея ученик навръх абитуриентския му бал.

Историите на хората, които са се записали за състезанието с награда 200 000 лева, са изключително разнообразни, сърцераздетателни и драматични. Оказва се, че голям процент от българите лъжат своите близки и за най-дребни житейски неща, като в същото време с лекота разкриват пред непознати най-съкровенните си тайни.

Кастингът на „Цената на истината” продължава. Всеки, който не се притеснява да отговаря честно с „да” и „не” на въпросите в новата игра, трябва да попълни анкетна карта чрез сайта на предаването www.istina.novatv.bg и да изчака да бъде поканен на събеседване.

Коментари (1)

Публикувано в на 7 август 2009 г.