Phuture Shock представят нов албум – IN & OUT (+чуй свежия хит!) с онлайн видео и снимки

Phuture Shock представят нов албум – IN & OUT (+чуй свежия хит!)

Phuture Shock отварят кутията с изненади

На 02 юни Sofia Live Club ще бъде домакин на промоцията на новия албум на Phuture ShockIn & Out. В навечерието на лятото гостите ще чуят истории за любовта, природата и нещата, които си струват. Концертът е с начален час 20:00. Най-верните почитатели ще имат възможност да си тръгнат с албум с автограф веднага след края на събитието.

Вечерта ще бъде изпълнена с много приятни изненади. Акомпанимент на хубавата музика ще прави визуалният пърформанс на VJ Мариета Печанска. Специални гости на групата ще бъдат Иво Стоядинов (Babyface Clan) и Боян ЗлатковБарона (Plastic Hi-Fi). Те ще се качат за малко на сцената при Деси, Фичо, Даката и Пеко. Купонът ще започне и с DJ сет на Бирата (aka Ramsey Hercules).

В новия албум ясно може да бъде разпознато звученето, запазена марка на Phuture Shock – стилни, лесно запомнящи се и земни мелодии, които ту предизвикват силно желание да танцуваш, ту те отпускат с грууви ритъм.

“За да живеем пълноценно, трябват много любов и разбиране. Лесно можем да се изгубим, но всичко зависи от нас. Усилието си заслужава – Любов.” – така Деси се опитва да синтезира в няколко думи посланието, което ще открие всеки в In & Out.

Заедно с албума на Phuture Shock ще излезе и EP с 5 парчета. То се издава от Сатурн Мюзик и ще бъде разпространено в 1000 търговски обекта из цялата страна. Обложката на In & Out е със снимка на Чавдар Григоров – Чавес. Дизайнер е Мила Динкова. In & Out е мастериран в Calyx Mastering Studio, Берлин, а продуценти са самите Phuture Shock.

Билети за музикалното преживяване Phuture Shock на 02 юни могат да се закупят от: ticketsbg.com, касата на Кантус Фирмус в залаБългария и на място в Sofia Live Club.

Phuture Shock – In & Out (audio)

Коментари (0)

Публикувано в на 31 май 2010 г.