Phillies спечели място в Световните серии, тъй като драматичният Хоумър на Bryce Harper победи Padres в игра 5 на NLCS

Ако Филаделфия Филис Подписването му позволи да мечтае за това Брайс Харбър Отбелязва завръщане в Световните серии. В неделя мечтата се сбъдна, когато Харпър удари хоумрън с два ръна в осмия ининг на прогизнала от дъжд NLCS игра 5. Сан Диего Падрес4-3 и пътуване до Fall Classic.

Подписан за 13 години и 330 милиона долара преди 2019 г., мандатът на Харпър във Филаделфия до юни беше разочароваща комбинация от индивидуални превъзходства и колективна посредственост. Отборът напусна, след като уволни мениджъра Джо Жирарди и го замени с треньора на пейката Роб Томпсън. Въпреки че са третият най-добър отбор в NL East, те имаха плейофна картина през лятото и завършиха шести и последен в разширения следсезон през септември.

сега, Играят своя собствена уникална марка понякога разхвърлян бейзболТе спечелиха вимпела на NL и първото си място в Световните серии от 2009 г.

[Get your Phillies NL champions gear here]

Игра 5 беше повлияна от мокри условия през цялото време. Тъй като графикът за плейофите вече беше съкратен след локаута, MLB избра да играе мача през дъжд във Филаделфия. Графикът на NLCS и ALCS — след мач 2 — се състоеше само от един ден вместо обичайните два.

В горната част на седмия, когато Padres дадоха зелена светлина на поредица от диви терени от помощник на Phillies, проливен дъжд обърна съдбата на отборите. Серантани Домингес.

Но Харпър отговори в следващия ининг, взривявайки своя решаващ хоумър от Робърт Суарез, който се занимаваше с настройката на Сан Диего. Това беше последвано от игра 4, където Харбър докосна завръщането на Филис с дубъл на RBI.

READ  Стрелба в училище в Увалде: Полицай от щата Тексас, който е бил един от първите, реагирали на стрелбата в училище, е уволнен, казва служител.

Phillies се обърнаха към придобивания в краен срок Дейвид Робъртсън девети, но в крайна сметка донесе старта на Game 3 Рейнджър Суарес за да получите последните два аута след достигане на два Padres.

Харпър, двукратен MVP на NL, пише октомврийска легенда. Въпреки силните отбори, неговото време национали Произведени нулеви победи в плейофни серии. Сега той има три. Харпър, който има над 0,400 удара досега в следсезона, се загрява в първата поява на Световните серии в кариера, която е под микроскоп, откакто Sports Illustrated го нарече „изборът“ на 16-годишна възраст.

Това е той за феновете на Филаделфия, които страдаха от разочарование в края на една ера, оглавена от Райън Хауърд, Джими Ролинс и Чейс Ътли, и след това дълго и криволичещо възстановяване.

В реванш от игра 1, Зак Уилър И Ю Дарвиш първоначално до голяма степен ограничи действието. Всеки от тях участва в седмия ининг, позволявайки по два ръна всеки, но нито един не получи решение.

Победа на Padres би означавала, че серията се връща в Сан Диего за игра 6 и игра 7. Вместо това Филаделфия празнува неделя вечер и се готви за двубой. Астрос Или Янки. Хюстън, който води с 3-0 в ALCS, може дори да се състезава в неделя вечер в Бронкс..

Искате ли да наваксате основните сюжетни линии през октомври? Ние ви покриваме.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.