Пей като Бон Джоуви, грабни специална шапка или блуза!

Концертът на годината на Бон Джоуви започва с рок емоции

Специална сцена за приятели предизвиква феновете на рока пред стадион „Васил Левски”

Емоциите около най-очакваното рок събитие на годината – концертът на рок легендите Бон Джоуви, започват още преди да зазвучат първите акорди на стадион „Васил Левски” в София тази вечер. Специално за всички фенове на рока и американската група е построена специална сцена, на която всеки пълнолетен рок ентусиаст може да се почувства като истинска звезда и да „забие” някое от любимите си парчета на Бон Джоуви.

Всеки може да се почуства като вокала Джон Бон Джоуви или като барабаниста Тико Торес. На сцената са осигурени и музикални инструменти – електрическа китара и барабани, както и няколко микрофона за онези, които държат на груповото изпълнение.

Подкрепа в музикалната изява на феновете ще бъдe и професионален китарист, а озвучаване с плейбек на любимите парчета на групата  също ще им дава кураж. Част от публиката ще бъдат не само реални фенове на групата, но и момичетата на Kamenitza, които ще зарадват всеки от изпълнителните с музикални награди.

Сцената ще бъде достъпна още от обедните часове в деня на концерта и ще бъде разположена между централния вход на стадиона и входа на метростанция „Васил Левски”.

Още инструкции за концерта на Бон Джоуви тази вечер:

Оставете всички ненужни вещи вкъщи, големи фотоапарати (професионална и полупрофесионалона аудио и видео техника) няма да бъдат допускани – снимайте с телефон или макс сапунерка.

ЗАБРАНЕНИ СА още: внасянето на храна, алкохол и всякакъв вид напитки, наркотици, оръжие, всякакъв вид остри, чупливи и опасни предмети, включително големи знамена (максимално допустимите платна или разпечатки са с размер А4) и чадъри – ако вали, ще се допускат само дъждобрани.

На място ще се продава вода, кока-кола и бира. Традиционно, ще има химически тоалетни.

Ще има и оригинален Bon Jovi мърчандайз, разположен за удобство на феновете в няколко шатри в рамките на стадиона. Феновете могат да се сдобият с част от уникалните фенски артикули, съвсем нови, посветени на европейския лег от актуалното турне на бандата по повод новия им албум What About Now.

Коментари (0)

Публикувано в на 14 май 2013 г.