Певецът Cee Lo Green посреща звезди в собствено ТВ шоу

Cee Lo Green със собствено телевизионно предаване – “Talking to Strangers”

Kelly Rowland, Lupe Fiasco, TV On The Radio, Keri Hilson и Grace Potter – какво е общото между тях? Отговорът в случая е Cee Lo Green и неговото ново предаване “Talking to Strangers”, в което до момента са гостували тези музикални изпълнители. Половинчасовото шоу се излъчва всяка сряда вечер по телевизионния канал Fuse TV в САЩ. В него Cee Lo провежда интервюта с различни музикални звезди, а гостите влизат в ролята, както на отговарящи, така и на задаващи въпросите към чаровния водещ.

В предаването са включени и изпълнения на живо на Cee Lo Green и неговите гости в студиото. Снимки, информация и кратки видео материали от “Talking to Strangers” по Fuse се качват редовно на сайта на музикалната телевизия: www.FuseMusic.com/talking-to-strangers. Още видео: https://www.youtube.com/user/wolfgangdopeboi#grid/user/B68AFE2D4538E792

“Talking to Strangers” не е шоу в стил Oprah и се различава от типичните вечерни телевизионни предавания с водещ и различни гости всяка вечер. Тонът на интервютата е разговорен, весел и приятелски, понеже Cee Lo е донякъде личен познат със събеседниците си, въпреки че името на предаването гласи обратното. Певецът забавлява зрителите, публиката и гостите със своя непринуден начин на изразяване и сценично поведение, както и с уникалните изпълнения на своите хитове.

Темите на разговорите са до голяма степен музикални, като от излъчените досега епизоди може да се научи повече за музиката и последния албум на Cee Lo Green“The Lady Killer”.  Участниците в предаването споделят и лична информация за себе си, в това число и самият Cee Lo, който влиза в разговор на теми като своето детство или например отношението и вижданията си за многобройните татуировки, които красят тялото му.

“Talking to Strangers” със Cee Lo Green стартира преди месец, а първият гост беше Lupe Fiasco, който изпълни две парчета от последния си албум Lasers. В епизода с Kelly Rowland тя зае изцяло мястото на водещ на предаването, а от своя страна Cee Lo беше интервюираният, облечен в ярка оранжева африканска роба.

Тази седмица в сряда гост в “Talking to Strangers” беше Grace Potter от рок групата Grace Potter and the Nocturnals, с която Cee Lo разговаря откровено за нейния проблем със зрението и как това се отразява положително на правенето на музика. Следете в интернет откъси от епизодите на “Talking to Strangers”, както и новини за предаването и предстоящи гости.

“Talking to Strangers” на Cee Lo Green, неговата роля като част от журито в американското риалити “The Voice”, както и кратката документална поредица в две части на водка Absolute – “Cee Lo Distilled” – са част от скорошните видео и телевизионни изяви на талантливия изпълнител, а музиката остава централен елемент във всяка от тях.

Албумът “The Lady Killer” на Cee Lo Green е на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 август 2011 г.