Петя Буюклиева в Музикална академия – завръщането

Криско, Поли Генова и Мария Драгнева в битка на елиминации в МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ

Петя Буюклиева специален гост-коментатор

Шоколадовата Прея ще открие елиминационния концерт на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ.  Тя бе избрана от зрителите за най-добър изпълнител  за миналата седмица с изпълнението си в ролята на Джанис Джоплин.

В академията вече всички подкрепят всички, легендите обучават младите, а младите харесват титулярите. Новият сблъсък е между звезди и звезди, но едните са в ролята на жури, а другите в ролята на изпълнители. Участниците обвиняват журито, че не е достатъчно честно и обективно.  Журито става все по-безкомпромисно и критично към  изпълненията.

Петя Буюклиева ще се завърне на сцената на МУЗИКАЛНА АКАДЕМИЯ, но този път като специален гост коментатор, а дали тя ще бъде толкова емоционален коментатор,  колкото и изпълнител предстои да видим  в ефира на TV7 от 19:30 часа във вторник.

Поли Генова, Криско и Мария Драгнева ще се борят за оставане в академия и наградата от 100 000лв. Всеки от тях ще изпее по едно парче в дует с приятел от своята група. Журито има правото да спаси един артист, а другите двама ще продължат дуела на сцената.

Дичо ще партнира на Криско при изпълнението на хита “Дим да ме няма” и на Поли Генова в авторската й песен  “One Lifetime is not enought”. Мария Драгнева е пред голямо предизвикателство и ще  влезе в ролята на Beyonce с “I was Here” , за което ще й партнират Прея и Георги.

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2013 г.