Петя Буюклиева тъкми огромен концерт в НДК – пеят и приятели!

Петя Буюклиева с юбилеен мегаконцерт „Жена на всички времена”

Гласовитата дива на българския поп-рок Петя Буюклиева с мегашоу по случай юбиления си концерт – „Жена на всички времена” на 28 ноември 2010 г. /неделя/, от 19.00 часа, в зала 1 на НДК.

Зрелищният спектакъл ще представи златните хитове и емблематичната визия – запазена марка на изпълнителката, безапелационно спечелила четири  пъти престижната награда „Гран При” и 25 международни награди от конкурси в различни държави. Публиката ще се наслади на новите песни и аранжименти, както и на впечатляващите метаморфози на певицата в различни музикални стилове.

Уважението и подкрепата си към „феномена на българския поп-рок” – Петя Буюклиева, ще изразят колеги от артистичните среди като Трупата на Нешка Робева и музиканти от различни поколения, сред които са Биг бендът на БНР, Deep Zone Project, рок група Конкурент, Мая Кръстева, Ники Манолов и млади таланти.

Билети вече могат да бъдат закупени на касите на НДК и на www.eventim.bg на цена от 10 лв. до 50 лв. Съорганизатор на събитието е „Жокер Медиа”.

Коментари (0)

Публикувано в на 22 октомври 2010 г.