Петя Буюклиева с нов имидж и със сина си по ТВ7

25.01.2014г. /събота/ в Жените Говорят от 12:00 по TV7 – Бисер Киров, Камелия Воче, Евгения и Николай Баневи, танци с Алфредо и тайните на дамските обувки.

В събота, посветена на латино страстите, един от любимците на кубинската публика – естрадната легенда Бисер Киров ще гостува на Ива и Вени. Именитият изпълнител ще разкаже за преживяванията и срещите си в далечната страна. Как с песните си е завладял сърцата на публиката в северноамериканската държава и от къде блика енергията на един вечно усмихнат мъж на 71 години, само по TV7.

Чаровната певица Камелия Воче ще сподели тайната на щастието. Пред Ива и Вени именитата кулинарка ще сподели как щипка страст може да направи от обикновеното блюдо – кулинарен шедьовър. Латино страстите ще повишат градуса на настроението, защото танци и емоции ще се слеят в едно с танцьорите от школата на Памбос Агапиу. Докато любимият на публиката латино-танцьор е на гастрол, нежната му половинка ще изневери на съпруга си. С кого – ще стане ясно в студиото на Жените Говорят.

Една от най-коментираните светски двойки – Евгения и Николай Баневи ще споделят какво ги изкушава в латино-културата. Кои са най-любопитните приключения в неизброимите им пътувания, коя е дестинацията, която най-много обичат, семейство Баневи ще споделят само в Жените Говорят, по TV7, тази събота, от 12:00 часа.

В рубриката „Как да” необичайният създател на обувки Екатерина Матеева ще разкрие всички тайни за най-често срещаното женско изкушение. Как да запазим обувките, как да удължим живота им, как да премахнем миризмата, как да ги разширим и колко често трябва да си купуваме обувки? Всички тези въпроси ще получат отговор само в Жените Говорят по TV7.

Истински фламенко танцьор ще разгорещи страстите в студиото при Ива и Вени. Финалистът от испанско танцово реалити, Начо Паскалев, се завръща след 15 годишен гастрол на Иберийския полуостров. Страстните движения, танцьорът пази само за зрителите на Жените Говорят.

Гледай видео запис от предаването онлайн – събота

26.01.2014г. /неделя/ в „Жените говорят“ от 12:00 часа по TV7 – Румяна Маринова, Петя Буюклиева, как да заздравим връзката между родител и дете, коафьорът на Николета Лозанова, забавни моменти от „Къртицата“ и ще разберем кой камък ни подхожда.

Две от най-красивите звездни майки, короновани за мисис ще озарят студиото на Терминал 7 – дългото семейно шоу на TV7. “Мисис Глоуб – 2004 г.” – Румяна Маринова ще гостува в предаването заедно с порасналата си дъщеря Ванеса. „Мисис България Глоуб” Марияна Маринова ще се присъедини към женската компания, заедно с двете си прекрасни деца. Какво е да си една от най-желаните и коментирани жени, за майчините грижи и споделените моменти, тази неделя в Жените Говорят.

За първи път в телевизионния ефир певицата с най-атрактивен имидж, Петя Буюклиева, ще покаже новата си визия. Синът на естрадната певица, Тони ще придружи майка си в студиото на „Жените говорят”. За силната връзка между майка и син, за професионалните успехи на Тони и за новите проекти на певицата, тази неделя в Жените Говорят.

В рубриката „Как да?” в Жените Говорят ще гостува известният терапевт Любов Георгиева. Тя ще даде полезни съвети на родителите. Как да бъде заздравена връзката между родител и дете? Как да общуват деца и родители? Какви са процесите, които помагат за развитие на правилните отношения в семейството? На тези въпроси отговор ще даде семейният специалист.

Коафьорът на Николета Лозанова Венелин Кондаков ще разкрие тайната на красивата и лъскава коса. Кое е най-важното, за здрава коса? Какви са новите модни тенденции в прическите и боите? И най-любопитният въпрос: Как Николета Лозанова, поддържа перфектна коса – отговорите само от коафьора на звездите.

В навечерието на старта на Къртицата, Жени и Мая ще върнат зрителите в емоциите на първия сезон на най-коментираното реалити, излъчено от TV7. В студиото на „Жените говорят” ще гостуват най-емблематичните участници от първия сезона на формата. Емануела, Тони, Тошко и Велислава ще бъдат специални гости в предаването. За спомените от преживяното, за трудностите и успехите в играта. За настоящите им успехи, тази неделя в Жените Говорят.

Всеки скъпоценен камък носи в себе си сила, която влияе на нашите чакри. За да разберем, кои камъни са подходящи за самите нас, как ни влияят те и колко е важно да знаем тяхното значение и сила ще научим от полезните съвети на Антониета Христова в Жените Говорят.

Гледай видео запис от предаването онлайн – неделя

Коментари (0)

Публикувано в на 25 януари 2014 г.