Петя Буюклиева между пръдните и сръдните – видео

Младите певци бесни на Буюклиева

Дичо скочи срещу Георги Христов и Етиен

Жесток скандал пламна в „Музикална академия“ след напускането на певицата Лора Караджова. Войната между поколенията се разрази с пълна сила, след като Дичо без задръжки изрази гнева си. Той се ядоса на журито на предаването, което предпочете да спаси динозавърката Петя Буюклиева, пред младата Лора.

„Тези затриват бъдещето на България. А пък като жури, да не съм ги видял!“, размаха юмрук певецът, като се закани на Георги Христов и компания. Той обясни поведението на журито единствено като стремеж да мислят за себе си. „Мислят за себе си и за старите си задници. Моля ви се, дайте на младото поколение път. Не давайте на Петя, тя е дала всичко от себе си“, призова Дичо.

Той се нахвърли срещу присъстващия в академията Етиен Леви, който също даде гласа си за Буюклиева. „Това е „Музикална академия“, не „певческа академия. Ти се застъпи за старото, не искаш да дадеш бъдеще на тази държава“, отправи обвиненията си певецът.

Коцето Калки се яви в ролята на помирител. „Не влошавайте фън шуя. Има начин да се разговаря“, каза той в типичния си стил. Към воюващите се включи и покритият с татуировки младок Любо. Той директно се нахвърли срещу червенокосата изпълнителка.

Той си позволи да използва доста нецензурни изрази в яда си. В крайна сметка Любчо заключи, че стилът на пеене, прическа и визия на Буюклиева са остарели и е крайно време да се сложи край на подобни изпълнения. Тя вече трябвало да преподава пеене, а не да недоволства защо тийнейджърски медии като BOX TV и The Voice не я излъчват.

„Това не е „Пиянска академия“, а „Музикална академия“. Няма да издържа и ще вдигна страшен скандал. Утре имаме концерт“, избухна Буюклиева часове по-рано. В същото времe певицата реши да отпразнува шумно оставането си в предаването и даже разкритикува пиячите. Младите изпълнители я намразиха още повече. „Не мога да повярвам, че тоя папагал го избраха. Гледай й прическата“, вбеси се Дичо.

Певицата се развихри с чаша в ръка и с песента “Ако умра ил загина” на уста. Сврени в по-малка стаичка, младите изпълнители не можеха да я търпят. “Жури, елате да слушате! Моля ви!”, призова Любен. После младите се помайтапиха с Буюклиева. „Знаеш ли колко боб изяде, ще падне ебати пърденето. Яка престрелка“, смееше се с глас Дичо. Той зарази Кичка Бодурова, на която й хареса сравнението с престрелката и също се ухили до уши.

Любен, който е групата на неизвестните изпълнители, се опита да обясни на Петя къде е мястото й на музикалния пазар, след като е минала определена възраст. Той смята, че трябва да започне да прави интелигентна музика и учи младите как се прави музика. А не да иска да се хареса на тийнейджърите.

“Наш ред е правим поп. Ти за мен си нелепа. Имаш супер як глас. Обаче трябва да седнеш с една хубава рокля, с една нормална коса и един нормален грим, да пееш”, посъветва Любомир Петя, като й даде за пример Селин Дион.

„Изобщо не ми е пример Селин Дион. Аз съм си Петя Буюклиева, имам си имидж, имам си стил“, демонстрира огромно самочувствие Петя.

„Утре, ако мен ме номинират, първият човек, който вземам, си ти“, не отстъпи Любчо. В крайна сметка край на крамолите сложи Кичка Бодурова, която изкрещя : „Shut the fuck up, please“. На български и на английски тя накара двамата да млъкнат и обясни на Любо как трябва да уважава хората, които са му утъпкали пътя. „Ти да мълчиш“, сопна се тя и на Буюклиева.

Последваха по-приятни моменти. Коцето Калки развъртя задни части и смая Петя Буюклиева и Кичка Бодурова. Пеещият зъболекар се появи с панталон по тялото и вдигна адреналина на възрастните дами. „Ставаш за „Чип енд Дейлс“, голяма работи си“, похвали го Кичка. „Я го виж, на 35, а как си върти гъза“, изхвърли се още по-крайната Буюклиева. Коцето Калки е роден през 1962 година, а на 9-ти декември ще стане на 51 години, така че това е повече от комплимент.

„Коце, стига! Нали знаеш как им викат на тези мъже, които свалят стари жени“, подметна Кичка Бодурова.

„Ами бил съм жиголо в Студентски град“, измайтапи се Коцето и намигна на двете слисани дами, които се спогледаха така, сякаш твърдението може да не е лъжа.

По инфо на VsekiDen.com

Гледай видео запис от предаването онлайн

Коментари (0)

Публикувано в на 4 октомври 2013 г.