Петра се завърна при мъжа си, след… страстна афера – виж по БГТВ

Завърналата се на сцената хищна хиена Петра в „Часът на блондинките”: Не съм искала да ходя в Кипър, отвлякоха ме

Певицата пазила в тайна любовната афера, за да не нарани близките си

Млад и преуспял кипърец почти отвлякъл преди 4 години хищната хиена на фолка Петра, която едва сега се завърна на родна земя, за да представи новия си албум и парчетата, вдъхновени от пазената в тайна любовна афера.

Певицата направи скандалното разкритие ден след завръщането си от Кипър в БГТВ-шоуто на Патриция Кирилова „Часът на блондинките”.

„Не исках да наранявам близките ми, затова мълчах толкова време. Всичко, което се случи, беше като ураган, който ме отнесе и не можех да направя нищо”, признава пред водещата Патриция Кирилова съпругата на скандалния пайнерски композитор Стефан Цирков.

Преди година той написа книга за сексуалните афери на фолкпевиците, която Петра все още не е прочела.

„За разлика от Стефан, аз съм против подобни скандали. И аз пиша книга, но тя е криминале за българския шоубизнес. В нея реални хора са скрити зад имената на героите. Ще бъде забавно четиво, без да е обидно за никого”, признава певицата, която няма намерение да се развежда с Цирков въпреки кипърската си забежка.

Гледайте шоуто „Часът на блондинките” – вторник от 21 ч., с повторения в сряда от 2 ч., в събота от 16 и в понеделник от 11 ч.

Предаването се излъчва и онлайн в сайта на БГТВ – www.bgtv-tv.com.

Коментари (0)

Публикувано в на 6 август 2009 г.