Петкратен „Най- добър DJ“ миксира за 9 години клуб „Шугър“ с онлайн видео и снимки

Петкратен „Най- добър DJ“ миксира за 9 години клуб „Шугър“

Аchtung ! Аchtung! Петкратния DJ Шампион-DJ ESKEI83 от Германия с взривяващо парти в София!

DMC шампионът пристига на 6 юли (петък) в България по покана на клуб Шугър, който празнува своята 9-та годишнина!

Каним и вас да бъдете специални гости и нека отпразнуваме заедно деветия рожден ден на единствения по рода си клуб за Hip hop & R’n’B музика в България.

Немският DJ идва, за да представи на живо своето „The Remix Show”. В него DJ ESKEI83 миксира известни песни на момента, като използва семплър и грамофони.

Благодарение на своите техники и оборудване той създава едно невероятно усещане и шоу, заради което е и петкратен носител на престижната награда за „Най- добър DJ”.

Работи рамо до рамо със световните звезди като: G-Unit, Taio Cruz, Joe Budden и звездите от Rocafella records. Подгрява и всички официални партита и премиери на сингли на Busta Rhymes, Lil Wayne и Drake.

Прекрасните момичета от балет „Нова” също ще се включат, но с какво точно – това ще запазим в тайна.
Елате и Вие.

Бъдете част от един неповторим и незабравим рожден ден, и каквото се случи в Sugar… си остава в Sugar!
DJ ESKEI83

Едно от най- важните неща, които трябва да знаем за DJ ESKEI83, че е петкратен носител на престижната награда за „Най- добър DJ” , връчена му от на немското списание PRINZ .

През 2009г. той е част от „World domination tour“ на щатските суперзвезди CAPONE-N-NOREAGA, като поддържащ DJ в Германия.

През 2010г. е поканен да пуска на официалното парти по случай премиерата на компютърната игра „DEF JEAM RAPSTARS” в Берлин.

DJ ESKEI83 е известен с прилагането на нови технологии.

Той участва като DJ в официалното видео на Serato &Ableton, което представя диджейския софтуер за миксиране „The Bridge” пуснат през 2010 г. Благодарение на своите техники и оборудване, той създава невероятното представление на живо – The Remix Show. През 2011 г. той взима участие на Splash Festival – един от най-големите световни хип-хоп фестивали. Също така се включва в турнето „Red Bull – Most Wanted DJs“.

Видео обръщение на DJ Eskei83 към българската публика:
https://www.youtube.com/watch?v=sSZd9Qa8O2s

 

06. юли (петък), клуб Sugar, 23:00ч.

Входа за партито са скромните 10лв.

Коментари (0)

Публикувано в на 5 юли 2012 г.