Петко Димитров и синът му Виктор – „толкова сте сладки“! /снимка/

Петко Димитров показа сина си, плод на любовта му с Мария Игнатова

Шефът на една от най-известните столични дискотеки Петко Димитров умили мрежата. Звездата от Dancing Stars трогна публика и феновеq като показа сина си.

Малкият Виктор обикновено стои далеч от светлините на прожекторите, тъй като известните му родители се боят за сигурността му и предпочитат да го държат далеч от светската суматоха.

В последния лайф в петък обаче Мария Игнатова бе сред гостите в шоуто. И заедно с нея бе и синът й Виктор. Малко преди това баща и син имаха доста бурна и емоционална среща на дансинга, а клубния бос сподели снимка със сина си. Фотосът веднага обиколи мрежата, а феновете изпаднаха във възторг.

„Толкова сте сладки“, „Най-милата снимка“, „Невероятни сте“, пишат почитатели на клубния бос.

Самият той неведнъж е споделял, че обожава сина си повече от всичко. Малкият Виктор е най-голямата радост и грижа на клубния бос, който не жали средства и енергия, за да осигури най-доброто на малчугана, пишат от kliuki.net.

И въпреки че отдавна е разведен със съпругата си Мария Игнатова, Димитров не крие, че двамата са запазили топлите си отношения именно заради детето. Малкият Виктор е и основната причина те и до днес толкова добре да се разбират.

Ивфо: BLife

Коментари (0)

Публикувано в на 21 май 2013 г.