Пети сезон на „Спаси ме“ в полунощ по Нова ТВ /снимки, видео/ с онлайн видео и снимки

Пети сезон на „Спаси ме“ в полунощ по Нова ТВ /снимки, видео/

Пожарникари се борят с личните си трагедии в ефира на Нова ТВ

От 07 септември започва пети сезон на сериала „Спаси ме“ – всеки делничен ден в полунощ

Хитовият сериал „Спаси ме” и екипът на Пожарна команда 62 в Ню Йорк се завръщат в ефира на Нова ТВ от следващата сряда (07 септември). Ежедневните професионални и лични премеждия на пожарникарите от американската огнеборска служба със сигурност ще покачват градуса точно в полунощ, всеки делничен ден.

Томи Гавин (в ролята Денис Лиъри) е в центъра на тази драматична поредица. В първите сезони той бе попаднал в бездна между скръбта и гнева, опитвайки се да преодолее раздялата със съпругата си и техните три деца, както и повтарящите се кошмари със своя загинал колега и починалия си братовчед Джими Кийф.

Освен всичко това, трябваше да се справи и с куп други изпитания като пристрастяването, непланирано бащинство, болести и смърт.

В петия сезон Томи ще се бори да съхрани връзката с дъщеря си, ще бъде изправен пред разследване за палеж, което може да застраши работата му, и пред вероятността да бъде изпратен в затвора. Любовна връзка с монахиня, разочароващо завръщане и дори самоубийство са само част от предизвикателствата, пред които ще се изправят останалите членове на екипа.

Ще успеят ли обаче всички те да спасят самите себе си – ще разберем от следващата сряда по Нова ТВ.

Галерия от сериала:

rescue me season 5 promo

Rescue Me Season 5 Premiere

Коментари (0)

Публикувано в на 31 август 2011 г.