Петък отива на БГ кино – предаване по БГ Радио

БГ Радио и НОВА представят нова кино рубрика в радиоефира

БГ Радио – единственото радио в бг ефира, което излъчва и активно популяризира българската музика и NOVA, телевизията, която подкрепя българските филми, стартират съвместна рубрика за българско кино всеки петък.

Петък отива на БГ кино ще се излъчва всеки последен ден от седмицата от 9.00 до 9.30 и е част от най-забавния сутрешен блок в радиоефира – Стартер.

Първото издание на новата рубрика за българско кино е 4 май, а сред първите гости на Симо и Богдана са Геро и Крис от „Полицаите от края на града“ и Теодора Духовникова и Иван Юруков от „Дъвка за балончета“. Слушателите с интереси в родното кино вече имат и свое радио местенце за най-новите и любопитни новини, свързани с българските филми на всички платформи – кино продукции, тв и уеб сериали.

В Петък отива на БГ кино Симо и Богдана всяка седмица ще представят актуални гости и новини, а слушателите – да разберат от ефира на БГ Радио забавни задкулисни истории и да спечелят награди от любимите си продукции.

Мисията на БГ Радио вече 17 години е да подкрепя и популяризира българските изпълнители и култура с уникалния си формат и 17 години озвучава ежедневието на слушателите си както със златни български песни, така и с най-актуалните родни хитове. От създаването си БГ Радио винаги е било гостоприемно и към българското кино, но в Петък отива на БГ кино, то има вече и постоянен свой радио дом.

Коментари (0)

Публикувано в на 7 май 2018 г.