Перник форевър! Деси и Ники стават световни лица на „Кока-кола“

Кока-Кола си избра лица от Перникбалерината Деси измести Луиза от „Стъклен дом” на финалния кастинг

Абитуриенти от Перник станаха лица на Кока-Кола. Балерината Десислава Касабова бе избрана за световната реклама на напитката сред 100 българи. На финалния кастинг тя измести приятелката си Луиза Григорова, станала звезда в хитовия сериал „Стъклен дом”.

Партньорът на Деси в клипа също е перничанин. Английският режисьор одобрил за ролята зрелостника от математическата гимназия в миньорския град Никола Кючуков. Той, Деси и Луиза са модели на „Ивет фешън”.

За първи клип на Кока-Кола се снима в България. Зад проекта стои рекламната агенция „MVM”.  Десет нашенци са герои в четирите сюжета на клипа. Той ще бъде продаден на всички телевизии по света, като всяка ще избира коя част от клипа да купи и да излъчва в ефир. Сред българите, включени в кадрите е и синоптичката от Нова ТВ Деси Банова.

Перничаните Десислава и Николай са снимали между двете матури на 15 и 16 май. Първоначално екипът е работил в Борисовата градина, а след това се е преместил в кино-център „Бояна”.

Заради държавните изпити двамата абитуриенти са заставали пред камера най-рано – от 6 до 11 часа, след което са тичали у дома да зубкат.

Деси от пет годишна играе балет в студиото „Вая” на Ваня Рошкова в Перник. Отскоро посещава и курсове за актьорско майсторство, но не смята да става актриса. Абитуриентката от Втора испанска гимназия в София вече е приета бизнес-мениджмънт в университета в Бирмингам.

Инфо: StandartNews.com, снимки: „Ивет фешън“

Коментари (0)

Публикувано в на 27 май 2010 г.