Перипетиите пред любовта на етиопец и българка – „Море от любов“ с онлайн видео и снимки

Перипетиите пред любовта на етиопец и българка – „Море от любов“

„МОРЕ ОТ ЛЮБОВ” – събота, 17.10.2009, 17:00 часа, bTV

На 17 октомври в “Море от любов” ще видите:

Историята на Мая и Кебеде – българка и етиопец, които са заедно от седем години. Те са щастливи, имат три деца, но не могат да се оженят. Кебеде идва в България преди 20 години, за да учи тук. Визата му изтича, а държавата му отказва политическо убежище. Етиопският му паспорт губи давност. От родината му изпращат нов паспорт, но… той изчезва някъде в България. В същото време властите у нас отказват да му издадат български документ. Така Кебеде попада в параграф 22: той няма право да напусне държавата ни и след това да се върне тук, но няма и правото да остане в България.

Въпреки че заедно с Мая има три деца, не може да получи гражданство, нито да упражнява професията си на зъболекар. Така той все още живее на ръба на закона и няма право да се ожени за майката на трите си деца.

Тази история намери своята развръзка в “Море от любов”. Каква е тя ще разберете от новия брой, тази събота, от 17 часа, само по бТВ!

Как 28 годишната Румяна от Бургас изненада най-добрата си приятелка – софиянката Христина, навръх 30 годишния й юбилей в студиото на романтичното шоу.

Коментари (0)

Публикувано в на 12 октомври 2009 г.