Перфектната Ваня стана Miss Sexy Summer (СНИМКИ) с онлайн видео и снимки

Перфектната Ваня стана Miss Sexy Summer (СНИМКИ)

Златка Райкова и адреналинката Яна избраха бургазлийка за Miss Sexy Summer

Една от най-сексапилните блондинки у нас Златка Райкова и мокрият сън на всеки мъж в родината – адреналинката Яна дружно избраха Miss Sexy Summer 2010 – конкурс, който се проведе в клуб Soho на Слънчев бряг.

С пълно мнозинство журито гласува за 22-годишната бургазлийка Ваня Кирова, която разби конкуренцията с перфектни мерки – 90-60-90 при височина 177 см.

Победителката с брат си:

Нейни подгласнички станаха момичетата от клипа на Милко Калайджиев “Ако те видят Златките” Катерина Йорданова и Сабина Ненчева, които също са морски чада.

Златка награждава Ваня:

Освен Яна и Златка, журито красяха и Мисис България 2008 Галина Недялкова и Мис България Вселена 2006 Галена Димова, която бе придружена от мъжа на живота си – президента на волейболен клуб ЦСКА Георги Георгиев и дъщеричката им Виктория.

Адреналинката Яна в журито:

Две бяха специалните награди – собственикът на модна агенция VS models – гр. Бургас Фавиол Сеферидж награди Сабина и за лице на агенцията, а най-пищната от участничките – Силвия Димитрова, с гръдна обиколка 100, си тръгна с корона и лента “Miss Zora 2010”, връчени лично от шефът на клуб Soho Красен Парушев.

Силвия, Мис Зора:

Момичетата дефилираха с бански и плажни тоалети на Sugar free и роклите, носещи плажно настроение, изработени специално за надпреварата от Helena Collections. Между туровете се вихреше младият поп-изпълнител Иван Притъргов, а част от зрелищния конкурс бе и 5 минутна заря.

Ваня Кирова получи почивка и спа-процедури от хотел на брега на св. Влас, нейните подгласнички Катерина и Сабина се сдобиха с комплименти от мебелна къща. И трите получиха поименни ВИП карти от бар, а всички участнички си тръгнаха с последния хит на лятото – гривни за регулиране на вътрешната енергия.

Митьо Крика, който също бе част от журито, на финала пръскаше участничките в конкурса с водно пистолетче, за да ги разхлади, а две датчанки, почиващи на Слънчев бряг го изненадаха, като споделиха, че са го гледали в Сървайвър.

Афтър партито продължи в култовия 4as Pik, където красавиците бяха поздравявани от диджей Джери до 5 сутринта.

Организаторите от ВИП Комюникейшън обещаха конкурсът да се превърне в традиция и дори другата година да се включат и участнички от различни страни.

Коментари (3)

Публикувано в на 5 юли 2010 г.