„Перфектен план“ с Рийз Уидърспун и още филми по bTV Cinema

Акценти от филмовата програма на bTV CINEMA за 13 – 26 януари 2014 г.

ПОНЕДЕЛНИК, 13 януари
21:00 ЧАСА
Перфектен план
Оригинално заглавие: Best Laid Plans (САЩ, 1999 г.)
Жанр: Трилър, криминален
Режисьор: Майк Баркър
Актьори: Рийз Уидърспун, Александро Нивола, Джош Бролин

Гледай видео анонс онлайн

Добре дошли в Тропико – сиво малко градче на края на света, където никога нищо не се случва. Докато един набързо скалъпен грабеж не изправя Ник (Алесандро Нивола) пред дилемата или да плати определена сума до 48 часа, или да умре. Ник и приятелката му Лиса (Рийз Уидърспун) предприемат драстични действия, за да се сдобият с необходимата сума пари. Единственият, който би могъл да ги избави от всичките им тревоги, е Брис – стар приятел на Ник от колежа и доста лековерен на пръв поглед човек.

Но не след дълго тримата младежи се оплитат в опасна паяжина от предателства и прелъстявания, която според сп. “L.A. Weekly” е “карта на съкровище, изпъстрена с измяна и остри обрати”.

ВТОРНИК, 14 януари
21:00 ЧАСА
Мъртъв и погребан
Оригинално заглавие: Already Dead (САЩ, 2007 г.)
Жанр: трилър, екшън, криминален
Режисьор: Джо Отинг
Актьори: Рон Елдард, Тил Швайгер, Патрик Килпатрик, Джефри Пиерсън и др.

Гледай видео анонс онлайн

Томас Арчър имаше всичко: красива жена, хубава работа и прекрасен син. Но когато престъпник нахлува в дома му, убива сина му и напада съпругата му, съвършеният живот на Арчър се разпада. След като полицията не успява да залови убиеца, терапевтът на Томас го насочва към тайна агенция, която специализира в откриването на безмилостни престъпници. Сега, преследвайки убиеца на сина си, той се изправя пред решение с унищожителни последици.

ВТОРНИК, 21 януари
21:00 ЧАСА
Изгубеният батальон
Оригинално заглавие: The Lost Battalion (САЩ, 2001 г.)
Жанр: екшън, драма, военен
Режисьор: Ръсел Мълкахи
Актьори: Рик Шрьодер, Джейми Харис, Джей Родън и др.

Гледай видео анонс онлайн

Годината е 1918 г., последните месеци на Първата Световна война. На бойците от 308-ми батальон е възложено да заловят вражеските войници, барикадирали се в крепостта Шарлво. Командир на батальона е младият американски майор Чарлс Уитълси (Рик Шрьодер) – неопитен, но предан на каузата доброволец. Напълно изолирани от останалите съюзнически войски, без да знаят това, и подложени на „приятелски огън”, 500-те войници от 308-ми батальон смело удържат позицията си, претърпявайки невероятни загуби и неизразими лишения. През това време командващите офицери, които са далеч от фронтовата линия, напълно коравосърдечно се подготвят да запишат бойците като поредните жертви на войната.

Коментари (0)

Публикувано в на 13 януари 2014 г.