Perfekten.com кани юзърите на рожден ден с онлайн видео и снимки

Perfekten.com кани юзърите на рожден ден

Perfekten Birhtday Party
Дата: Август 15, 2008
Локация: «Какао Бийч», Слънчев бряг
Старт: 23 ч.

По повод третия си рождения ден, Perfekten.com организира за потребителите си грандиозно плажно парти в разгара на летния сезон и при това, на най-горещата локация на българското черноморие- Cacao Beach – информира Наско Лазаров от агенция ПРоФайл.

Когато «готин» човек има рожден ден, то партито трябва да e супер… Когато «готин» сайт има рожден ден, то партито трябва да е незабравимо или поне отговарящо на световните стандарти.

Ето защо организаторите са се постарали да изненадат гостите си с професионални фотосесии и «Beauty” зона, пяна парти на изгрев слънце и страхотно After Party, бонуси за танцуващи и екстравагантни.

За страхотното настроение ще се погрижи Matthew Dekay -световно известния холандски DJ, винаги с крачка напред от останалите ди-джеи. С динамичните си сетове, Matthew ще бъде гид на перфектните хора в една грандизна вечер. След 5 часа, зад пулта ще застане френската звезда Sarah Goldfarb.

За Perfekten.com
В момента Perfekten.com е най-големият сайт за свободно време в България (средно 20 000 уникални посещения на ден и над 2 000 000 импресии/дневно), макар и да отразява събития (културни, фирмени и премиум мероприятоя) и партита предимно в София и черноморието.
Амбициозно се превръща в медия от нов тип, както и бранд, обединяващ едно общество от хора, водещ активен начин на живот. Порталът спечели наградата на публиката в радел „Отдих“ на Медийния Фестивал в Албена 2008.

Perfekten.com е създаден преди три години, в резултат на констатираната липсата в българското web пространство на адекватен портал за свободно време, отразяващ най- вълнуващите клубни партита и светски събития и позволяващ на хора с близки интереси да комуникират свободно. Фотографите на Perfekten.com вече са задължителното присъствие на най- актуалните места, градящи нощния живот на София, Пловдив, морското крайбрежие, зимните курорти и са гаранция, че за отразените събития ще се говори още дълго.

Коментари (2)

Публикувано в на 7 август 2008 г.