Пепи Христозова гостува на „Автограф“, очаквай и премиера в неделя с онлайн видео и снимки

Пепи Христозова гостува на „Автограф“, очаквай и премиера в неделя

Пепи Христозова засне фотосесия за новия си албум, гостува на „Автограф” по Планета ТВ

Само преди няколко дни Пепи Христозова засне нова фотосесия, която ще краси обложката на втория й албум със “Стоки Бенд”.

За декор на фотосите бе избран Южния парк в столицата, който в момента е обагрен в красиви есенни тонове.

За своята фотосесия Пепи Христозова бе избрала красива дълга рокля в цикламено с интересни флорални мотиви. Елегантната визия, за която певицата сама се бе погрижила, красиво се допълваше от стилна прическа.

Тази седмица Пепи Христозова е гост на предаването “Автограф”, в което ще разкрие подробности за професионалния си живот. Междувременно в ефира на телевизия “Планета Фолк” ще се излъчи най-новата фолклорна програма на певицата и “Стоки Бенд”.

Премиерата на “Славейче пее”, която включва седем песни от предстоящия албум, ще бъде в неделя от 20.30 часа. Предимно авторски ще бъдат песните в новия албум, но няма да бъдат пропуснати и традиционни тракийски песни.

В новия музикален проект ще намери място и песента “Обич непоискана”, с която Пепи Христозова участва в “Пирин фолк 2009″. След изпълнението на песента на сцената на Летния театър в Сандански певицата получи призът на “Планета Фолк” ТВ, информират от медията.

Коментари (0)

Публикувано в на 13 октомври 2009 г.